Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Capcana Margrave

Lee Child
Editura Trei

Jack Reacher se află într-un restaurant din Margrave când este arestat. Este acuzat de o crimă. Ba există și un martor care spune că l-a văzut pe Reacher comițând crima.

Reacher arată că acest lucru este imposibil pentru că, la ora crimei, se afla în alt oraș.

Dar până se vor face verificările va trece ceva timp.

E vineri. Asta înseamnă că Reacher și un alt suspect arestat pentru aceeași crimă vor petrece weekendul la închisoare.

Capcana Margrave, Lee Child

După un sfârșit de săptămână cu aventuri nedorite, Reacher este eliberat. Se confirmare faptul că era fost polițist militar. Că a părăsit serviciul cu câteva luni în urmă, dar că dosarul lui este impecabil.

Reacher își dorește să plece imediat din oraș.

Sfârșește însă prin a se implica în elucidarea crimei. Și nimic nu este ceea ce pare. Lucrurile sunt mult mai complexe decât își pot imagina cei implicați.

Capcana Margrave este primul roman din seria cu Jack Reacher – însă este cel mai recent volum publicat de Editura Trei. Este foarte interesant să descoperi cum a început aventura lui Reacher și cum a ajuns el să se implice în rezolvarea unor cazuri de care mulți ar fugi.

Lee Child cucerește – încă o dată – prin modul în care creează personajele, prin detaliile complexe (mai ales ale strategiei tactice și luptelor corp la corp) și prin intrigă. Romanul te ține cu sufletul la gură de la prima la ultima pagină!

Vă recomandăm și celelalte romane scrise de Lee Child și apărute la editura Trei (și prezentate și pe PRwave): Filiera de la miezul nopțiiȘcoala de noapte, 61 de ore, Să nu te întorci niciodată, Merită să mori, Urmărit, Personal, Ghinioane şi încurcături  prezentate pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *