evomag.ro

Confidentialitatea datelor utilizatorilor PRwave.ro

Site-ul www.PRwave.ro este proprietatea PRwave INTERNATIONAL care asigura confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului.
PRwave INTERNATIONAL poate detine date oferite de dumneavoastra fie printr-un formular de inregistrare, fie printr-un formular de inscriere la newsletter etc. Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, telefonul, adresa de e-mail s.a. De asemenea, PRwave.ro poate colecta date despre comportamentul utilizatorilor site-ului – spre exemplu tipul de browser folosit – ce vor fi utilizate doar pentru realizarea de statistici in vederea realizarii unor rapoarte privind eficienta folosirii spatiului publicitar, constatarii numarului de afisari pentru articole si studii de caz s.a.m.d.

Informatiile furnizate de dumneavoastra sunt confidentiale si nu sunt oferite vreunei terte parti – cu exceptia sponsorilor concursurilor PRwave.ro. Acest lucru poate duce la primirea de catre utilizatori a unor materiale de promovare din partea sponsorilor concursurilor organizate pe site. PRwave INTERNATIONAL nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea privind posibilele mesaje primite de utilizatori din partea sponsorilor.

In urma crearii unui cont pe site, fiecare utilizator este inscris automat la newsletterul saptamanal PRwave. Utilizatorii au oricand posibilitatea de a renunta la serviciile PRwave.ro prin optiunea de dezabonare.

f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################