Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Confidentialitatea datelor utilizatorilor PRwave.ro

Site-ul www.PRwave.ro asigura confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului. La fel si subdomeniile https://travel.prwave.ro si https://loredana.prwave.ro

Ce date colectam

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionați cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-urile noastre web enumerate mai sus, sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate).

Conform GDPR, „date cu caracter personal” inseamnă orice informatii privind o persoana fizică identificata sau identificabila („persoana vizata”). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitătii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor sa realizeze o astfel de lista. Iata cateva exemple de date cu caracter personal:
numele
adresa
emailul (inclusiv adresele de tipul nume.prenume@companie.ro);
datele actelor de identitate
locatia
IPul
un cookie ID
imaginea (poza sau filmare cctv a unei persoane sau grup de persoane)

Ce informatii colectam noi
PRwave poate colecta date anonime de trafic si audienta
1. Interactiunea cu mesajele primite de tine in casuta de email (vizualizarea, click-ul in cadrul newsletterelor)
2. Interactiunea cu diversele linkuri, imagini, bannere, casute, videoclipuri de pe site-urile noastre
3. Informatiile furnizate de tine, direct, in cazul abonarilor, in cazul inscrierilor pentru evenimente, cumpararea unui anumit serviciu oferit de noi, oferirea voluntara a datelor in cazul concursurilor

PRwave colecteaza informatie de la tine in trei modalitati – direct , din rapoartele traficului inregistrat de serverul care gazduieste siteurile PRwave si prin intermediul cookieurilor. Informatii complete despre Cookies pe PRwave aici.

PRwave INTERNATIONAL poate detine date oferite de dumneavoastra fie printr-un formular de inregistrare, fie printr-un formular de inscriere la newsletter etc. Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, telefonul, adresa de e-mail s.a. De asemenea, PRwave.ro poate colecta date despre comportamentul utilizatorilor site-ului – spre exemplu tipul de browser folosit – ce vor fi utilizate doar pentru realizarea de statistici in vederea realizarii unor rapoarte privind eficienta folosirii spatiului publicitar, constatarii numarului de afisari pentru articole si studii de caz s.a.m.d.

RECOMANDAM:  Termeni si conditii

Ce facem cu datele colectate, cine are acces la ele

Nu vindem datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti.

Folosim datele personale furnizate de utilizatori in temeiul furnizarii unui serviciu la standarde inalte de calitate, pentru a afisa site-urile noastre si toate functionalitatile lor in mod corect pe toate dispozitivele de pe care sunt accesate (pentru acest temei necesar folosim date anonimizate). In urma consimtamantului tau iti furnizam comunicari din partea colaboratorilor si clientilor nostri atent gandite si alese in baza profilului tau cu respectarea standardelor stabilite de asociatiile care reglementeaza bunele practici privind publicitarea online. Folosim datele tale in temei legal conform legislatiei in vigoare daca vei alege sa cumperi vreunul din serviciile noastre. Folosim datele tale pentru a iti putea organiza participarea in cadrul evenimentelor noastre (transmiterea de informatii relevante, program, comunicari legate de bunul mers al evenimentelor, confirmarea participarii).
Datele tale personale sunt folosite numai pentru scopurile mentionate mai sus si sunt dezvaluite tertilor mentionati mai jos. PRwave a intreprins toate eforturile pentru a lucra cu terti care respecta noul Regulament de protectie a datelor personale si va face o verificare constanta ca acesti terti respecta prevederile acestui regulament.

Utilizatorii PRwave care s-au abonat la newsletter au oricand posibilitatea de a renunta la acesta prin optiunea de dezabonare.

Accesul de catre terti la date

Unele aplicatii si plug-in-uri pot avea nevoie de anumite date colectate. PRwave verifica insa ca aceste aplicatii sa fie GDPR compliant (exemplu (fara a se limita la): mailchimp, wordpress etc.)

In cazul in care vom organiza concursuri pe site, este posibil ca datele castigatorului sa ajunga la organizatori si la cei care ofera premiile pentru a le putea oferi premiile.

RECOMANDAM:  PRwave împlineşte 13 ani şi vă aduce în dar o poveste poliţistă

Drepturile utilizatorilor PRwave in privinta protectiei datelor personale si noul Regulament GDPR
Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.
Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.
Dreptul la stergerea datelor – art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal care te privesc. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.
Dreptul la restrictionarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune stergerii, motivand faptul ca ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom “ingheta” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.
Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca tu sa poti decide ca le descarci sau, dimpotriva, ca le trimiti unui alt operator.
Dreptul la opozitie – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrarii datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. Nu uita ca ai posibilitatea de a ne solicita lista newsletterelor la care esti abonat si te poti dezabona din fiecare email de la noi.
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

RECOMANDAM:  PRwave INTERNATIONAL

Cum ne poti contacta

Ne poti contacta cu intrebari legate de protectia datelor tale personale si cu orice solicitare privind exercitarea drepturilor tale mentionate la capitolul Drepturi folosind adresa de email office@prwave.ro

f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################