metalshow

Personal

Lee Child

Editura TREI

“Poti sa parasesti armata, dar armata nu te paraseste. Nu definitiv. Nu complet.”

Jack Reacher constata acest lucru atunci cand, intr-un ziar al armatei gasit intr-un autobuz, descopera un anunt care il indeamna sa ia legatura cu Rick Shoemaker. Ii datora un serviciu asa ca Jack nu putea ignora anuntul. „Previzibil.”

Fostul militar este dus imediat, cu un avion privat, la Shoemaker si la seful lui, O’Day. Afla ca totul este in legatura cu un recent asasinat esuat asupra presedintelui Frantei. Se trasese, in Paris, de la 1300 m. Glontul era de origine americana si sparsese geamul de protectie, blindat, folosit la acea intalnire.

Iar acum urma o intalnire G8 si o alta reuniunie importanta la care participa presedintii de stat. Iar lunetistul acela este in libertate.
Jack Reacher este nevoit sa lucreze alaturi de o echipa de la diverse servicii din SUA. Impreuna, ajung la concluzia ca exista cinci suspecti, lunestiti din mai multe tari, care ar fi in stare de o asemenea performanta. Unul dintre ei este american. Un american pe care Reacher l-a arestat in urma cu saisprezece ani. Care a ispasit o pedeapsa de cincisprezece ani in inchisoare si este, de un an, liber.

Este acesta faptasul – sau doar cauta sa se razbune pe Reacher? Va fi prins lunetistul inainte de a ucide vreun sef de stat?

Faptul ca, atunci cand se duc la Paris pentru a vedea apartamentul de unde se trasese asupra presedintelui francez un lunetist il omoara pe unul dintre cei prezenti nu este un lucru incurajator. Cum se termina totul? Aflati din roman.

Lee Child ne invita intr-o noua aventura captivanta, plina de rasturnari de situatie, personaje interesante si o provocare pe masura! Jack Reacher, eroul creat de Childs, este apreciat la nivel international, cartile din aceasta serie vanzadu-se cu succes la nivel international. Un thriller din seria Jack Reacher de neratat de iubitorii genului!

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *