free download 78 travel guides written by experts

Filiera de la miezul nopții

Lee Child
Editura Trei

Jack Reacher, părăsit de partenera lui într-o cameră de motel, decide să își continue călătoria prin America. Se urcă într-un autobuz, iar la una dintre opririle acestuia remarcă un magazin de amanet. Zărește un inel de la West Point. Se hotărăşte să intre și să afle cine a amanetat inelul. Numai că inelul nu fusese amanetat de o persoană anume, ci primit, alături de alte obiecte, de la cineva.

Filiera de la miezul nopții, Lee Child, roman din seria Jack Reacher

De aici începe o nouă aventură încâlcită și plină de personaje interesante. Totul pornind de la faptul că Jack Reacher, și el absolvent de West Point, dorește să returneze inelul posesorului de drept. Dar vânzătorul de la magazinul de amanet îi spune că primește produsele de la un tip din alt oraș.

Încet-încet, Jack Reacher, fost polițist militar în unitate 110, descoperă o filieră de noapte pe care poliția se chinuia de mult timp să o prindă.

Lee Child creează un nou roman captivant din seria Reacher, volum care se poate citi independent de celelalte din serie. Ca de obicei, toate scenele de luptă corp la corp sunt extrem de bine realizate. Bine gândite sunt şi toate momentele tactice, iar personajele sunt atent create, dezvăluidu-şi adevărata natură pas cu pas. Lee Child este unul dintre cei mai buni autori de gen ai momentului, iar iubitorii lui sigur nu vor rata noul titlu. Dacă doriţi să îl descoperiţi pe Lee Child și să faceți cunoștință cu Jack Reacher, atunci romanul de față este un bun început.

În cazul în care doriți să lecturați și alte romane scrise de Lee Child, la editura Trei au mai apărut, și au fost prezentate și pe PRwave, următoarele titluri: Școala de noapte, 61 de ore, Să nu te întorci niciodată, Merită să mori, Urmărit, Personal, Ghinioane şi încurcături  prezentate pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *