free download 78 travel guides written by experts

O noua versiune de Google+

Google vine astazi cu o veste: lanseaza o noua versiune a retelei Google+, una pe care o considera a fi mai prietenoasa din multe puncte de vedere.

Din punct de vedere vizual au fost aduse niste schimbari dar, mai important, dupa cum subliniaza cei de la Google, din punct de vedere al functionalitatii a fost imbunatatita reteaua dorindu-se sa se creeze un Google mai simplu si mai frumos.

Fiecare utilizator poate acum sa isi personalizeze modul in care arata reteaua adaugand anumite aplicatii relevante pentru el/ea printr-un simplu proces de tip „drag and drop”.

Si sectiunea de conversatii a fost imbunatatita. Sectiunea de Hangout a fost de asemenea modificata.

Update-urile Google+ sunt mai complexe, aducand, de exemplu, o noua pagina Explore care prezinta tendintele si noutatile in cadrul retelei, un nou profil cu poze mai mari si o noua infatisare a listei de prieteni de chat.

Toate aceste noi imbunatatiri vor fi disponibile in cateva zile, cei de la Google asteptand cu interes feedbackul utilizatorilor. Aflati mai multe detalii din anuntul oficial.

Modificarile realizate de cei de la Google vizeaza oferirea unei mai usoare si placute experiente de interactionare in cadrul retelei mai ales ca, sa nu uitam, Google+ are concurenti puternici in Facebook si Twitter (din punct de vedere al interactiunii in cadrul unei retele sociale) si ca au existat discutiile cu privire la unificarea tuturor „privacy policy”-urilor in cadrul uneia singure. Ar trebui de asemenea sa fie aduse imbunatatiri semnificative astfel incat utilizatorii retelei sa devina si mult mai activi.

11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *