free download 78 travel guides written by experts

Wuhan, cea de-a noua destinatie Air France in China

Air France îşi extinde oferta de destinaţii dintre Europa şi China inaugurând la 11 aprilie un nou zbor regulat între aeroportul Paris-Charles de Gaulle şi Wuhan.

Această nouă cursă, programată de trei ori pe săptămână, este operată de Boeing-uri 777-200ER prevăzute cu 309 de locuri: 35 în cabina Business class, 24 în Premium Voyageur şi 250 în Voyageur/Economy.

Confortul şi serviciile stau la baza produsului Air France

Toate aeronavele care deservesc Wuhan sunt echipate, la Business class, cu fotolii „full sleep”, care sunt mai lungi, mai late şi mai spaţioase. Acest nou tip de scaun a primit aprecieri pozitive de la peste 90% din clienţii Air France care apreciază calitatea somnului din timpul călătoriei, poziţia sa orizontală şi spaţiul suplimentar pentru picioare.

La bord, aşteptările clienţilor chinezi stau la baza produsului Air France. Echipajele au cunoştinţe de cultură chineză iar la bord există interpreţi de limbă chineză. Air France oferă feluri de mâncare concepute de bucătari chinezi, precum şi o gamă variată de filme chinezeşti sau subtitrate în limba chineză.

Wuhan, o destinaţie în plină dezvoltare economică

Cu o populaţie de 9 milioane de locuitori, Wuhan este un important centru comercial, financiar şi industrial, în special pentru industria construcţiilor de maşini şi ştiinţifică. Poziţia centrală a oraşului Wuhan asigură un puternic dinamism economic. Aici îşi au sediile numeroase companii internaţionale, inclusiv peste 80 de companii franceze. Wuhan este şi un important centru universitar, al treilea ca mărime din China, cu 1,2 milioane de studenţi.

Air France-KLM, lider european în transportul aerian dintre China şi Europa

Air France şi KLM operează 92 de zboruri săptămânale care fac legătura între aeroporturile sale din Paris-Charles de Gaulle şi Amsterdam-Schiphol şi 9 destinaţii din China: Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Taipei, Wuhan şi Xiamen. Împreună cu partenerii săi, China Southern şi China Eastern, Air France-KLM oferă până la 135 zboruri regulate spre China.

În 2011, Air France a fost desemnată „Cea mai bună companie aeriană europeană” în cadrul Premiilor Gold List din Turismul chinez.

„Air France a fost prima companie aeriană care a deservit China continentală, în urmă cu 45 de ani. Prin operarea primelor zboruri directe dintre Wuhan şi Europa, compania intenţionează să-şi consolideze poziţia de lider european în transportul aerian pe aceste rute şi să contribuie la dezvoltarea economică a acestei regiuni”, a declarat Alexandre de Juniac, Preşedinte şi CEO al Air France.

În 2012, Air France şi KLM intenţionează să transporte 2 milioane de clienţi către cele nouă oraşe din China (Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Taipei, Wuhan şi Xiamen).

Un nou site web special conceput pentru clienţi chinezi

Pentru a marca inaugurarea acestui nou zbor spre Wuhan, Air France a lansat un nou site web special conceput pentru clienţi chinezi.

Disponibil în chineza simplificată şi în cea tradiţională, acest site furnizează informaţii despre Air France în China şi în întreaga lume (ştiri, strategie, harta reţelei, arta de a călători etc.).

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi //corporate.airfrance.cn şi //corporate.airfrance.cn/cnt.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *