free download 78 travel guides written by experts

ARTA

Ce  este ARTA

“ARTA”  este o piesa de teatru, o comedie, cu durata de 1.30 h.

Este o punere in scena a unei piese care nu s-a mai jucat in Romania.

Un eveniment care creeaza o atmosfera destinsa.

Un moment care poate fi  de asemenea incadrat unui eveniment  care  poate insemna cocktail, lansarea unui produs, intalniri de lucru, etc.

{viewonly=registered,special}
Locatia
in care se desfasoara piesa  este Teatrul de Comedie Bucuresti  dar spectacolul poate fi adaptat si unui alt spatiu . In cadrul  Teatrului de Comedie se pot organiza evenimentele care sa insoteasca  acest spectacol si care se pot incadra intr-un orizont de timp de 2-2.30 h.

Cum se poate  folosi ARTA

Acest spectacol a fost imaginat ca eveniment pentru companii.  Cateva dintre modurile in care poate fi folosit de cei interesati sunt:

  • Eveniment special pentru clienti sau angajati
  • Lansarea unui produs
  • Team-building
  • Suport pentru activitatea de relatii publice

Ce  ofera ARTA

Piesa de teatru este pusa in scena in cadrul unui proiect independent al unor tineri artisti care vor sa demonstreze ca arta poate fi un bun mijloc de  comunicare.

Este un prilej pentru a folosi un spatiu si metode neconventionale  pentru promovare sau pentru a comunica la un alt nivel cu diverse medii relevante  pentru compania dvs.

A fost aleasa locatia Teatrului de Comedie pentru ca acest spatiu ofera   conditii ideale desfasurarii unui astfel de eveniment.

Sala de spectacol  are o capacitate de 300 persoane. Holul teatrului  ofera  un spatiu generos pentru a sustine evenimente legate de piesa de teatru – cocktail, vernisaj, lansare de produs, expozitie de produse,etc.

Teatrul de Comedie se afla intr-o locatie centrala, usor accesibila si cu o   lunga traditie ca institutie culturala.

Evenimentul poate fi insa desfasurat si intr-o alta  locatie, echipa  realizatorilor avand capacitatea sa asigure adaptarea spectacolului la spatiul  propus si sa sustina spectacolul in cele mai bune conditii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *