free download 78 travel guides written by experts

AXIGEN Mail Server, de 3 ori mai avantajos

Pentru furnizorii de hosting

AXIGEN lansează Service Provider Program, un sistem atractiv şi inovativ de licenţiere pentru furnizorii de servicii de hosting. Prin această schemă, un furnizor de hosting plăteşte pentru serverul de mail AXIGEN o sumă ce poate fi de până la trei ori mai mică decât costul unei licenţe echivalente, bazată pe numărul de căsuţe.

Principiul general de licenţiere în acest domeniu este următorul: dacă schema de licenţiere pentru companiile obişnuite se bazează pe numărul de căsuţe poştale necesare beneficiarului, cea pentru furnizorii de hosting este construită pe numărul de domenii gestionate şi pe un număr predefinit de utilizatori per domeniu.

Spre exemplu: o licenţă bazată pe numărul de căsuţe, pentru maxim 1.000 de căsuţe poştale, cu un număr nelimitat de domenii, costă 1.500 USD. Conform Service Provider Program, o licenţă AXIGEN pentru 1.250 de căsuţe poştale, ce pot fi alocate dinamic unui număr de maxim 50 de domenii, costă numai 550 USD. Pentru nivelul de licenţiere de 300 de domenii, costul repartizat pe domeniu scade sub 6 USD. Schema completă de licenţiere este disponibilă la www.axigen.com.

Tocmai acest sistem de alocare dinamică a căsuţelor pe domenii reprezintă principala inovaţie adusă de AXIGEN în domeniul licenţierii serverelor de mail. Această schemă de licenţiere a fost dezvoltată special pe modelul de afacere al furnizorilor de servicii de hosting.

„AXIGEN Service Provider Program reprezintă o opţiune strategică pentru noi: vrem să contribuim la consolidarea sectorul furnizorilor de hosting, oferindu-le o alternativă solidă fie la soluţii comerciale costisitoare, fie la cele Open Source, atât de consumatoare de timp şi resurse pentru administrare” – subliniază Oana Bornaz, CEO AXIGEN.

Optând pentru noul sistem de licenţiere al AXIGEN, furnizorii de hosting din România pot oferi, la preţuri atractive, servicii de e-mail bazate pe o tehnologie sigură, testată, concepută pentru un număr mare de utilizatori, capacitate mare de stocare şi un trafic masiv.

Acest program se adresează oricărui furnizor de servicii hosting pentru mediul de afaceri (categoria B2B), pentru ISP-uri urmând să fie lansată o versiune specială.
Având în vedere mediul concurenţial şi faptul că în mai puţin de 12 luni vom intra în Uniunea Europeană, Internetul (ca mijloc de promovare) şi e-mail-ul (ca mijloc de comunicare) sunt mai mult decât necesare pentru orice firmă. Pentru companiile mici, care nu îşi permit propriul server de mail, cea mai eficientă cale de a putea comunica electronic o reprezintă serviciile de hosting (HSP, de la Hosting Service Provider, furnizori de hosting), la costuri atractive.
 
AXIGEN este un server de mesagerie electronică cu servicii integrate, bazat pe o arhitectură software inovatoare, modulară şi cu un sistem de stocare a mesajelor de înaltă performanţă. De asemenea, securitatea este una dintre cele mai importante caracteristici ale serverului de mesagerie electronică AXIGEN, care oferă suport antispam şi antivirus, respectiv posibilitatea comunicării criptate cu alte servere de mail.

Despre GECAD TECHNOLOGIES

Înfiinţată în 2001, GECAD TECHNOLOGIES, membră a grupului GECAD, este o companie cu activitate în cercetare tehnologică, project management şi dezvoltare de tehnologii software. Implicată iniţial în dezvoltarea de software antivirus, compania şi-a concentrat eforturile, începând cu 2003, asupra unei noi tehnologii: soluţiile de mesagerie electronică sub marca AXIGEN. „Vrem să facem din AXIGEN un reper tehnologic mondial. Vom investi masiv în următorii ani pentru a ne atinge acest obiectiv şi pentru a dovedi prin AXIGEN că suntem unul dintre cele mai inovatoare grupuri tehnologice pe plan internaţional”, subliniază Oana Bornaz, CEO AXIGEN.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *