free download 78 travel guides written by experts

adidas lanseaza +Teamgeist™

mingea oficiala 2006 FIFA World Cup™

adidas a lansat oficial noua minge de fotbal a Campionatului Mondial de Fotbal 2006. adidas +Teamgeist™ introduce o noua configuratie cu 14 fatete, reducand suma punctelor de atingere a trei fatete cu 60% si lungimea totala a liniilor fatetelor cu peste 15%, formand un exterior neted si perfect rotund permitand jucatorilor semnificative imbunatatiri in acuratete si control.

Istoria mingei

Mingea oficiala a Campionatului Mondial de Fotbal este proiectata in alb si negru, culorile traditionale ale echipei nationale de fotbal a Germaniei si accentuata cu auriu, culoarea folosita la Trofeul Cupei Mondiale FIFA. Numele “+Teamgeist™” este bazat pe cea mai importanta caracteristica pe care fiecare jucator trebuie sa o aiba pentru a ridica un trofeu: spiritul de echipa!

Design si nume

Numai mingiile cu o suprafata perfect rotunda si neteda raspund conform asteptarilor cand sunt lovite. Cheia performantei atinse de aceasta minge este constructia revolutionara cu 14 fatete. Aceasta configuratie inovativa darama numarul punctelor de atingere a trei fatete la 60% (de la 60 la 24) si lungimea totala a liniilor fatetelor este redusa cu peste 15% ( de la 400.05 cm la 333.93 cm).

Tehnologia Thermal Bonding, pe care adidas a introdus-o cu succes in 2004, a fost gandita sa ofere mingiei +Teamgeist™  calitati de performanta de negasit la alta minge. Testele intensive comparative de la Universitatea Loughborough din Anglia si in laboratorul adidas din Scheinfeild, Germania, au oferit dovezi ca performanta +Teamgeist™  este de nedepasit.

Noua adidas +Teamgeist™ este de asteptat sa bata toate recordurile de vanzare si va fi disponibila in reteaua globala din 10 decembrie 2005.

Experienta adidas in fotbal este de neegalat. adidas a inceput pentru prima data sa produca echipament sportiv pentru fotbal in 1963 si acum este producatorul numarul unu din lume, intotdeauna in pas cu tehnologia. adidas a oferit mingi oficiale la toate competitiile majore UEFA si FIFA din 1970 si va fi de asemenea partenerul oficial si furnizorul mingiilor pentru Cupa Mondiala FIFA din 2010 si 2014.

Testare adidas

In plus, adidas deja intentioneaza sa prezinte inovatii revolutionare ale mingiilor pentru Cupa FIFA 2010 din Africa de Sud.  

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *