free download 78 travel guides written by experts

Vinurile Corcova, in magazinul online Dacic Cool

Vinul este frate cu românul. Prezent adesea la masă, şi întotdeauna la mesele festive, el face parte din tradiţiile noastre cele mai vechi. Şi, fiindcă de multe ori valorile trecutului trebuie să primească şi încuviinţarea vremii în care trăim, ştiinţa a dovedit efectele benefice ale vinului, în cazul în care este băut cu moderaţie.

Vă invităm, aşadar, să faceţi cunoştinţă cu vinul de calitate produs într-una din zonele viticole cele mai apreciate în prezent, încărcate, totodată, de o impresionantă tradiţie: Corcova, judeţul Mehedinţi. Atestată încă din secolul al XVI-lea, podgoria a ajuns, la începutul secolului al XX-lea, să fie cunoscută până la Paris, graţie eforturilor prinţilor Bibescu. Astăzi, Corcova a renăscut: cramele au fost complet renovate, via a fost replantată, iar vinurile sale cuceresc premii după premii.

Sunt vinuri speciale, ce nu se găsesc oriunde, căci nu sunt produse în cantităţi foarte mari, tocmai din dorinţa de a pune calitatea pe primul loc. De-acum le aveţi la dispoziţie şi în magazinul online Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro), la preţuri excelente, alături de numeroase alte produse româneşti, de care merită să vă bucuraţi din plin.

Pentru comenzi, puteţi apela şi numerele de telefon: 021.225.05.07, 0723.15.60.99 (de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00) sau puteţi trimite un e-mail la comenzi@daciccool.ro.

Bucuresti, 23.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *