Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Prysmian Group lanseaza “make it”,

programul de recrutare a inginerilor cu experienta de lucru intr-o unitate de productie

Grupul alocă peste 160 de milioane de euro investițiilor industriale
și se concentrează pe noile instalații pentru producerea cablurilor optice și de înaltă tensiune la Slatina

Prysmian Group, lider mondial în domeniul sistemelor de cablu pentru energie și telecomunicații, inaugurează programul de recrutare “Make It”, adresat inginerilor și tehnicienilor cu experiență în domeniul industrial. Se caută ingineri de proces, de întreținere, de proiectare și de calitate, precum și alte calificări tehnice specializate pentru a ocupa posturi cheie din zona de producţie, în cadrul unuia din numeroasele centre de excelență pe care Prysmian le deţine în întreaga lume.

Printre criteriile prevăzute de companie se numără o diplomă de licența în inginerie sau o diplomă echivalentă, precum și o experiență profesională de 3-5 ani obţinută prin job-uri similare într-un context profesional anterior, buna cunoaștere a limbii engleze și abilităţi de lider.

Grupul urmărește identificarea și punerea în valoare a celor mai bune talente din domeniul producţiei industriale, oferindu-le posibilitatea de a-și valorifica abilităţile și competențele. Prin intermediul unui program profesional de patru ani, “Make It” oferă oportunitatea unei înalte formări prin implicarea Prysmian Group Academy, care se va axa pe dezvoltarea ulterioară a competențelor esențiale pentru cariera candidaților selectați. Programul va include două săptămâni de training la sediul din Milano și două săptămâni în noua Manufacturing Academy din Mudanya (Turcia), un centru specializat care va fi inaugurat în ianuarie 2016 în una dintre fabricile cele mai importante ale Grupului și care va permite formarea personalului înalt calificat.

Succesul și poziția de lider deținută de Prysmian sunt strâns legate de calitatea și de competențele propriilor resurse; instruirea constantă, formarea și posibilitatea unei dezvoltări profesionale concrete și reale sunt elementele cheie aflate atât la baza filosofiei întreprinderii, cât și a unei ample strategii de dezvoltare a capitalului uman. ”Make It urmează unei alte iniţiative recente, Build the Future, programul de formare profesională adresat tinerilor absolvenţi. Această succesiune demonstrează încrederea Prysmian în valoarea capitalului uman și importanța investițiilor destinate tinerilor,”declară Fabrizio Rutschmann, Director Resurse Umane și Organizare al Prysmian Group. “Viitorul nostru depinde de creșterea lor.”

Cu 89 de fabrici și numeroase centre de excelență în 33 de țări, Prysmian Group este o companie dedicată investițiilor industriale continue ─ estimate la 163 de milioane în 2014 ─ ceea ce îi conferă statutul de lider mondial în domeniul respectiv, îndeosebi în segmentele de vârf ale cablurilor submarine și ale fibrei optice.

În România, Prysmian investește în prezent în construcția instalațiilor pentru producţia cablurilor optice situate în cadrul Parcului Industrial din Slatina: noua fabrică va putea produce o gamă completă de cabluri din fibră optică de nouă generație destinate celor mai inovatoare aplicații și utilizări. Datorită acestei investiții, Prysmian estimează dublarea capacității actuale de producție până în 2017 și triplarea acesteia până în 2020, creând până la sfârșitul proiectului 300 de locuri de muncă stabile. De asemenea, Grupul va începe la Slatina producţia cablurilor de înaltă tensiune pentru linii de transmisie a energiei până la 150 kV. Noua instalație va deservi atât piața internă, sprijinind proiectul de dezvoltare a infrastructurilor energetice din România, cât și piaţa externă, confirmând tot mai mult rolul României ca hub de excelență pentru deservirea piețelor internaționale cele mai avansate.

Informații suplimentare privind programul “Make It”sunt disponibile pe www.prysmiangroup.com, secțiunea People & Careers.

Prysmian Group

Prysmian Group este lider mondial în domeniul cablurilor și sistemelor pentru energie și telecomunicații. Cu peste 130 de ani de experiență, o cifră de afaceri de aproape 7 miliarde de Euro în 2014, aproximativ 19.000 de angajați în 50 de țări și 89 unități de producție, Grupul se bucură de o prezență solidă pe piețele avansate tehnologic și oferă cea mai largă gamă de produse, servicii, tehnologii și know-how. Acționează în businessul cablurilor și al sistemelor terestre și submarine pentru transmisia și distribuția energiei, al cablurilor speciale pentru aplicații în diferite sectoare industriale și al cablurilor de medie și joasă tensiune pentru construcții și infrastructuri. În telecomunicații, Grupul produce cabluri și accesorii pentru transmisia de voce, video și date, cu o ofertă completă de fibră optică, cabluri optice și din cupru și sisteme de conectivitate. Prysmian este o public company, cotată la Busa Italiană în indicele FTSE MIB.

Bucuresti, 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *