Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Anca Lungu a gatit briose pentru copii la lansarea cartii „Retete alese pentru printi si printese”

Weekendul ce a trecut a fost pentru Anca Lungu, prezentatoarea Observator de la Antena 1, un vis devenit realitate. Aceasta și-a lansat o carte cu povești culinare, dedicate atât părinților, dar mai ales copiilor dornici să fie mici chefi în bucătăria de acasă și să învețe câte ceva din tainele minunate ale gătitului. Înconjurată de prieteni, de familie, de colegii de la Observator, dar și de mulți pasionați care au dorit să cumpere cartea cu autograf, Anca Lungu s-a simțit în culmea bucuriei la lansarea propriei cărți. „A fost minunat: pupici, zeci de autografe, flori, brioșe cu morcovi, părinți drăguți, veselie, emoții multe, zâmbete, cuvinte mari, prinți și prințese mici. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost prezenți! Am avut multe surprize frumoase. Unul dintre cele mai frumoase visuri ale mele a devenit realitate”, spune Anca emoționată.

Lansarea a fost de fapt un atelier de gătit pentru cei mici. Una dintre rețetele din carte, brioșele cu morcovi, a fost la rang de vedetă a atelierului. Pufoase, gustoase și parfumate, brioșele cu morcovi s-au instalat confortabil pe măsuțele pregătite special ca micii bucătari să se poată desfășura. Ornate cu fructe, semințe, frișcă sau creme, brioșele au fost pe gustul tuturor, iar copiii veniți la lansarea cărții s-au întrecut în realizat modele care mai de care mai frumoase, dar și în savurat cele mai gustoase prăjituri de casă.

„Totul e poezie în farfurie! Totul are sens și culoare”, spune Anca Lungu despre cartea „Rețete alese pentru prinți și prințese”. Îmi place să spun că această cărticică este o lume. Așa că nu trebuie să te pregătești să citești, ci să trăiești fiecare pagină, ca pe cea mai gustoasă aventură din bucătăria ta. Cartea e în același timp o unealtă pentru părinții care se străduiesc să le ofere copiilor o alimentație echilibrată și un prilej de a petrece timp de calitate cu cele mai dragi și importante ființe din viața ta. Când am conceput cartea, am avut în fața ochilor imaginea frumoasă a unei familii cu copii care într-o dimineață de weekend petrece timp prețios împreună, în bucătărie. Îmi doresc să aducă bucurie în cât mai multe case pentru că acesta este de fapt marele ei scop.”

Bucuresti, 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *