Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Covorul rosu al premiilor Globurile de Aur in direct numai la E! in luna ianuarie

Emisiunea Live From the Red Carpet: Globurile de Aur 2016 poate fi urmărită în direct în noaptea de duminică 10 spre luni 11 ianuarie, de la ora 1:00, iar ediția specială Fashion Police dedicată Globurilor de Aur miercuri, 13 ianuarie, la ora 22:00

Luna ianuarie 2016 aduce și primul eveniment major din industria cinematografică americană: Gala decernării Premiilor Globurile de Aur, care va avea loc pe 10 ianuarie la Los Angeles.

Așa cum v-a obișnuit, televiziunea E! va fi prezentă pe covorul roșu al celor mai importante evenimente ale anului, deci nu va lipsi nici de la Globurile de Aur.

În noaptea de 10 spre 11 ianuarie, începând cu ora 1:00, E! îşi duce telespectatorii în culisele unuia din cele mai elegante evenimente de la Hollywood, transmiţând în direct de pe covorul roşu al Globurilor de Aur cele mai fierbinți știri din lumea modei. Starurile E! Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic vor fi pe covorul roşu, pentru a prezenta cât mai detaliat sosirea vedetelor, ţinutele lor atrăgătoare, realizate de cei mai buni designeri ai lumii şi pentru a intervieva cei mai importanți actori, regizori sau scenariști ai momentului.

Ținutele purtate de vedete la Gala de decernare a Globurilor de Aur 2016 vor fi analizate în cele mai mici detalii în cadrul ediției speciale a emisiunii Fashion Police: Globurile de Aur 2016, difuzată miercuri, 13 ianuarie, la ora 22:00, exclusiv la E!.

Rămâneți alături de E! pentru a urmări Live From The Red Carpet: Premiile Globurile de Aur 2016 în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, începând cu ora 1:00 şi ediția specială Fashion Police miercuri, 13 ianuarie, la ora 22:00.

Bucuresti, 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *