free download 78 travel guides written by experts

Magie, acrobaţii spectaculoase, muzicã, dans, parodie, stand-up şi mult umor în prima ediţie a emisiunii „iUmor”

La „iUmor”, emisiune ce va debuta duminică, de la 20:00, la Antena 1

Începând de duminicã, de la 20:00, la Antena 1, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sau cel mai „nebun” juriu de televiziune, aşa cum s-au autointitulat ei, caută cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor”.

De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului, mai ales că este bine ştiut faptul că imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor.


Premiul pus în joc de către Antena 1, de 20 000 de euro, i-a tentat pe mulţi, astfel că cei trei juraţi au avut parte de zile pline până acum la filmări. Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei, toate laolaltă au stârnit tot felul de reacţii, iar de aici şi până la controverse a mai fost doar un pas. De la hohote de râs, la încrâncenare sau chiar nervi, de la părăsirea mesei juriului până la  ameninţări de-a dreptul, de toate au trăit cei trei juraţi în perioada preselecţiilor.

Prima ediţie a emisiunii aduce în faţa juriului o mulţime de momente cu umor. Magie, acrobaţii spectaculoase, muzicã reinterpretatã în variante inedite, coregrafii excepţionale, parodii sau stand-up sunt doar câteva dintre domeniile de care concurenţii s-au ajutat pentru a le demonstra juraţilor, dar şi întregii ţãri cã meritã titlul de cel mai amuzant român.

„M-a surprins să descopăr că românii sunt mai hazlii decât par. Cumva ştiam asta, dar  acum, că au trecut prin faţa mea peste 120 de participanţi, mi-am dat seama că avem cu ce, de ce şi cu cine râde în ţara asta! Voi juriza inventivitatea oamenilor, în acest gen de show, dacă nu eşti inventiv, original, dar mai ales dacă nu „iUmor”, nu ai de ce să te prezinţi în faţa mea!”, a transmis Delia. Cheloo, în schimb, a fost surprins de curajul participanţilor:” Cred că îţi trebuie mult curaj ca să faci umor şi să aştepţi la fiecare secundă să radă unii lângă tine, ca să vezi dacă a fost bine”, a declarat juratul „iUmor”. Mihai Bendeac a fost cucerit de modul în care oamenii şi-au contruit momentele pe scenã: „Compoziţia numerelor este de aşa natură încât la finalul unei gale este foarte posibil să ai senzaţia că ai urmărit un show de varietăţi. Cei care participă acoperă o arie foarte largă de posibile numere cu conţinut comic, de la dans, la teatru, la stand-up, circ sau chiar magie”, a povestit Mihai, care a mai completat cã a fost cu totul si cu totul surprins de “disperarea unora de a apãrea cu orice preţ la tv”.

Sistemul de vot este cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurizare. Fiecare dintre juraţi va avea posibilitatea să îşi exprime opţiunea printr-un sistem inedit: votul se va face concomitent, pe principiul: ”Ai umor şi m-ai convins” sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă”. Delia, Cheloo şi Bendeac vor avea două opţiuni: „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, cu menţiunea că la minim două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de cãtre telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creatã special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigãtorul fiecãrei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni, în finalã ajungând nouã concurenţi, respectiv cei desemnaţi de aplicaţie la finalul celor nouã ediţii de preselecţii.

În marea finalã, ca o noutate absolută, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul, fiecare dintre juraţi neavând dreptul sã voteze concurentul alãturi de care participã. Câştigãtorul emisiunii va fi desemnat tot prin vot de cãtre telespectatori, de data aceasta prin sms, cu menţiunea cã pentru a se califica la votul publicului, finaliştii vor trebui sã obţinã trei de „DA” din partea juraţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *