tech week
Shadow

Ghici cine urmează

M.J. Arlidge
Editura Trei

Justin Lanning este un om de succes.

Într-o seară însă, înainte de a pleca de la birou, primește un apel telefonic în care o voce îi spune că mai are o singură oră de trăit.

Justin se urcă în mașina de serviciu, pornește spre casă, dar nu mai ajunge.

Ghici cine urmează

Astfel începe un nou caz pe care detectivul-inspector Helen Grace trebuie să îl soluționeze.

Iar lucrurile nu sunt deloc ușoare, pentru că trecutul lui Justin este unul care pune sub semnul întrebării situația din prezent. Justin, împreună cu câțiva colegi, fusese răpit în tinerețe. Toți tinerii care au supraviețuit au încercat să meargă mai departe, dar trecutul este readus în atenția tuturor de Maxine, una dintre fetele din grup, care tocmai a lansat o carte despre experiența copiilor.

Să fie are moartea lui Justin legată de trecut, sau de afacerile din prezent? Relația încordată pe care Justin o avea cu partenerul său aduce și mai multe semne de întrebare, iar unii dintre tinerii care fuseseră răpiți în trecut primesc și ei telefoane de amenințare.

Va reuși Helen să identifice criminalul la timp? Și cum se va descurca cu Joseph, subordonatul ei cu care are o relație, dar care se pare că îi ascunde niște lucruri importante, și cu Emilia Garanita, jurnalista care mereu încearcă să împingă limitele în relația cu Helen Grace și colegii săi?

Ghici cine urmează este așadar un nou roman din seria care o are în centru pe Helen Grace, un nou thriller captivant care se constituie într-o lectură plăcută pentru fanii genului și într-o pauză binevenită de la stresul și problemele zilnice. Romanul poate fi citit independent de celelalte cărți din serie.

În seria Helen Grace au mai apărut: Ghici cine moare primul, Ghici ce-i în cutie, Casa păpușilor, Ghici care-i mincinosul, Băiatul pierdut

Leave a Reply

Your email address will not be published.