free download 78 travel guides written by experts

Ghici care-i mincinosul

M.J. Arlidge
Editura Trei

Luke este un copil care se trezeşte în mijlocul flăcărilor. Încearcă să ajungă la mama şi la sora lui, dar nu poate. Sare pe geam pentru a se salva.

Într-o altă seara, o altă casă, un incendiu la fel de devastator.

Ambele cu victime.

Ambele precedate de incendii la clădiri din jur pentru a dispersa eforturile pompierilor şi pentru a face şansele de oamenilor prinşi în flăcări să fie cât mai mici.

Cine ar dori să omoare în acest mod crud persoane din cartiere diferite şi pături sociale diferite? Ce ar putea avea în comun victimele?

Vor mai fi şi alte incendii? Cum pot fi prevenite?

Inspectoarea Helen Grace este pusă în faţa unui nou caz provocator. Şi totul se desfăşoară contracronometru. Fiecare clipă poate însemna diferenţa între viaţă şi moarte pentru o nouă persoană.

Ghici care-i mincinosul

M.J. Alridge reuşeşte şi în Ghici care-i mincinosul, roman parte din seria Helen Grace, să îşi captiveze cititorii de la prima şi până la ultima pagină. Scenele incendiilor sunt redate cu o atenţie deosebită la detalii. Acţiunea este bine dozată, iar personajele atent create. Ele evoluează faţă de romanele anterioare din serie, însă cartea poate fi citită şi separat de celelalte cărţi pentru cei care decid să o „cunoască” pe Helen Grace din acest roman.

Thrillerul Ghici care-i mincinosul a cunoscut succesul internaţional, ca şi celelalte cărţi din serie. Ţinând cont de faptul că M.J. Alridge lucrează în televiziune, fiind specializat în producţiile dramatice şi că a fost producătorul unor seriale poliţiste de prime-time, nu este de mirare că romanele sale sunt foarte bine create şi că te ţin cu sufletul la gură.

De acelaşi autor au mai apărut la Editura Trei şi au fost prezentate pe PRwave: Casa păpuşilor şi Ghici ce-i în cutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *