free download 78 travel guides written by experts

Ghici ce-i in cutie

M.J. Arlidge
Editura TREI

“Ghici ce-i in cutie” este al doilea thriller din seria Helen Grace insa trebuie sa va spun de la bun inceput ca acest roman poate fi citit independent. Actiunea este separate de a celui precedent – o parte dintre personaje se regasesc in ambele volume, altele sunt noi. Daca ati citit romanul anterior, atunci stiti in ce situatie au fost lasate personajele principale, daca insa nu l-ati lecturat nu este nicio problema pentru ca va veti da usor seama pe parcurs.

Cadavrul unui barbat este gasit intr-o casa goala dintr-o zona rau famata. Inima lui este expediata sotiei. Barbatul parea a fi un om serios, dedicat familiei si membrilor congregatiei din care facea parte. Insa fusese omorat in timp ce era cu o prostituata.

Apoi un alt barbat este omorat in circumstante asemanatoare – iar inima este expediata la serviciu.

Este clar. Este vorba despre un criminal in serie. O femeie care se razbuna.

Helen Grace este o inspectoare care s-a confruntat cu probleme in trecut. Acum acest caz se constituie in sansa ei de a demonstra ca este in continuare un inspector capabil sa rezolve chiar si cele mai grave si complicate crime. Charlie, care suferise o pierdere personala importanta, revine la serviciu. Iar ea ii aduce aminte lui Helen de tot ce s-a intamplat anterior si isi propusese sa uite.

Vor reusi cele doua sa colaboreze? Va fi noul sef al lor de partea lui Helen sau va incerca sa o inlature? Vor mai aparea noi victime? Vor reusi sa prinda criminalul? Iata doar cateva intrebari la care veti alfa raspunsul citind romanul.

Adaug ca M.J. Arlidge are un stil alert – capitole adesea scurte, fiecare concentrandu-se pe un fir sau pe un personaj, dar integrandu-se frumos intr-o poveste cuceritoare, intr-un roman captivant care te prinde de la prima pagina si te tine cu sufletul la gura pana la final.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *