free download 78 travel guides written by experts

eMAG deschide un nou showroom la Brasov

Showroomul din centrul ţării este al doilea ca mărime după cel din Bucureşti

eMAG, cel mai mare retailer online din Estul Europei, a deschis la Braşov un nou showroom în care expune peste 500 de produse şi accesorii, similar cu portofoliul prezentat în magazinul din Capitală. Cu o suprafaţă totală de 350 m² şi un spaţiu de vânzare de 275 m², noul showroom face parte din strategia companiei de creştere a ratei de conversie a vizitatorilor care se informează în online, dar preferă încă să achiziţioneze din magazinele tradiţionale.

“Am înţeles de la început că ne asumăm şi un rol de educare a pieţei şi că este esenţial să fim prezenţi şi local în ţară, prin showroom-uri în care clientul să poată vedea produsele pe care le doreşte sau de unde să ridice comenzile plasate deja online”, a declarat Lucia Ciucă, Director Marketing eMAG. “Există încă mulţi clienţi care se informează online, dar preferă să cumpere din magazine. Pe aceia, şi nu numai, îi vizăm prin deschiderea de showroom-uri în regiunile cheie din ţară. În paralel lucrăm şi la extinderea regională şi la dezvoltarea portofoliului de produse” a explicat Lucia Ciucă.

Prin lansarea noului showroom, spaţiul total de expunere pentru produsele distribuite de eMAG se apropie de 3.000 m². Cel mai mare showroom al companiei este cel din Bucureşti, cu o suprafaţă totală de 1.300 m², urmat de cel din Braşov, de 350 m² şi de cele din Constanţa şi Craiova, cu arii de 300 m². eMAG este prezent în teritoriu, prin showroom-uri proprii, şi în oraşele Timişoara, Iaşi, Ploieşti şi Cluj Napoca.

„Am optat pentru o investiţie în Braşov datorită numărului mare de braşoveni care sunt deja clienţi eMAG şi a oportunităţilor oferite de acest oraş”, menţionează Lucia Ciucă. „Am ales să fim prezenţi aici cu aproape toate produsele disponibile în cadrul showroom-ului din Bucureşti pentru că estimăm un număr important de comenzi pe toate categoriile de produse. Braşovul este un oraş cu o populaţie tânără, cosmopolită şi foarte activă în mediul online”, adaugă Lucia Ciucă.

Anul acesta eMAG a investitit şi în extinderea spaţiului de expunere din showroom-ul Crângaşi, suprafaţa acestuia dublându-se ca urmare a mutării birourilor companiei într-un nou sediu în Pipera. Showroom-ul din Crângaşi este cel mai mare din ţară şi include un concept de socializare a clienţilor eMAG – găzduit de spaţiul Social Pool – dar şi elemente atractive de tehnologie interactivă, precum Liquid Galaxy. Ca urmare a acestei extinderi eMAG Crângaşi expune în prezent peste 500 de produse, la fel ca şi eMAG Braşov.

Activitatea magazinului din Braşov va fi condusă de Bogdan Raescu, graţie experienţei dobândite în cadrul echipei showroom-ului eMAG din Timişoara.

eMAG mai dispune şi de patru puncte de livrare amplasate în cadrul magazinelor Flanco, două în Bucureşti (Unirea şi Obor) şi alte două la Suceava şi Brăila.

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *