Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dubai Luxury pentru turistii romani: plimbari cu elicopterul si cina la Burj Al Arab

Cazare la singurul hotel de 7 stele din lume, Burj Al Arab, tururi private cu elicoptere și cine în oaze din deșert – turiștii români care aleg Dubai Luxury se pot bucura de tratament exclusivist în Emiratele Arabe Unite.

20% din totalul cererilor pe programele Pegas Holidays, brandul specializat în vacanțe de lux al Christian Tour, sunt pentru pachetele de lux.

Cu 147 de recorduri înregistrate în Cartea Recordurilor, excentricități arhitecturale și gastronomice, singura insulă artificială din lume, Palm Jumeirah, cele mai mari și luxoase hoteluri, mall-uri și parcuri de distracție, Dubaiul și Emiratele Arabe Unite pot bifa cele mai extravagante dorințe ale turiștilor din lumea întreagă. De câțiva ani, românii aleg să se bucure de serviciile de lux unice în lume, prin programe special gândite pentru ei.

Pachetele Dubai Luxury încep de la 1500 euro de persoană și includ 7 nopţi, zbor direct, cazare la hotel de 5 stele, mic dejun, transfer și asistență turistică. Dacă aleg să stea la hoteluri celebre, precum Burj al Arab sau Atlantis the Palm, care le oferă clienților servicii de lux cu totul aparte, costurile medii depășesc 2500-3000 euro per sejur. Cele mai scumpe pachete sunt cele de Revelion, când cererea este foarte mare, iar Dubaiul devine un loc al petrecerilor exclusiviste. În 2014, aici a fost lansat cel mai mare foc de artificii din lume, un spectacol impresionant în care s-au investit peste 6 milioane de dolari. La hotelul de 7 stele Burj al Arab, o astfel de vacanță poate ajunge şi la 15.000 euro de persoană.

Turiștii români care au optat până acum pentru pachete de lux au vârste cuprinse între 30 și 45 ani, au venituri peste medie, călătoresc în cuplu, de obicei, şi își rezervă mai multe vacanțe pe an. Preferă hotelurile de lanţ, unele situate pe plajă, care în Emirate depășesc standardele internaționale de lux – Hilton, Radisson, Movenpick, Rixos, Golden Tulip -, camere de tip junior suite sau apartamente, și servesc la hotel doar micul dejun, pentru a se bucura de tot ce poate oferi Dubaiul în materie de gastronomie. Cel mai adesea, își doresc excursii la Abu Dhabi și o zi în parcul de distracții Ferrari World, cină sau prânz la Burj Al Arab sau tururi private de zbor cu elicopterul deasupra Emiratelor.

În România, cererea pentru zona Dubai & Emiratele Arabe Unite a început să crească din 2013 şi a fost în continuă creştere până în prezent, în anul 2014 înregistrându-se un boom de turiști. Numărul celor care au plecat prin Christian Tour a crescut în 2014 cu circa 200% faţă de anul anterior.

Prin brandul Pegas Holidays, Christian Tour, cel mai mare tour operator de chartere din România, a lansat anul acesta șase pachete turistice pentru toate categoriile de turiști: Luxul Accesibil, Standard, Senior Voyage, Luxury, Winter Sun și Revelion 2015-2016.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *