free download 78 travel guides written by experts

LAVACOW gazduieste Licitatia Caritabila Edelweiss Grand Opera Dinner

Vineri, 16 octombrie, ora 19:00, la Palatul Cercului Militar Național, are loc Edelweiss Grand Opera Dinner organizată de Fundația HOSPICE Casa Speranței. Cu această ocazie, HOSPICE împreună cu casa de licitații online LAVACOW organizează o licitație caritabilă fără strigare. Doritorii sunt invitați să lase oferte pe site-ul lavacow.com până pe 16 octombrie, ora 23:00.

Fondurile strânse în urma licitației caritabile vor fi folosite de HOSPICE Casa Speranței pentru a oferi îngrijire paliativă pentru copii și adulți care se luptă cu boli incurabile. Fundația a introdus conceptul îngrijirii paliative în România încă din 1992 și de 23 de ani oferă sprijin de specialitate pentru peste 17.500 de copii și adulți, care suferă de o boală incurabilă și amenințătoare de viață. LAVACOW a organizat de-a lungul timpului mai multe licitații în scop caritabil alături de Hospice, bucurându-se astfel de ocazia de a aduce zâmbete și speranță celor mai puțin norocoși.

Printre loturile vedetă se află o rachetă de tenis Wilson cu autograful Simonei Halep, un tricou al echipei naționale de fotbal cu autograful selecționerului Anghel Iordănescu și o broșă care i-a aparținut sopranei Angela Gheorghiu. De asemenea, publicul va putea licita și pentru un voucher pentru lecții de gătit cu Patrizia Paglieri, un voucher pentru un prânz la Theo Randall, Intercontinental London Park Lane sau pentru opere de artă semnate de Irina Broboană, Antoaneta Zoltan, Ileana Oancea și Florin Ghenade. Prețurile în licitație pornesc de la 30 de euro.

Obiectele prezente în licitație sunt donații ale unor susținători generoși ai cauzei HOSPICE Casa Speranței: Alira, Angela Gheorghiu, Antoaneta Zoltan, Automobile Bavaria, BancPost, Beautik Haute Parfumerie, Ileana Oancea, Irina Broboană, Galeria Posibilă, Institutul Artmark de Management al Artei, London Tailors, Orna Elisha, Patrizia Paglieri, Simona Halep, Theo Randall at InterContinental London Park Lane, Fundația Vodafone România.

Puteți contribui cu o donație prin plasarea de oferte online în cadrul Licitației Caritabile Edelweiss Grand Opera Dinner pe lavacow.com până vineri, 16 octombrie, ora 23.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *