Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bosch le arata pasionatilor de gatit ce anume este ’’Perfect in bucatarie’’

În luna aprilie, Bosch Electrocasnice lansează site-ul de internet www.perfectinbucatarie.ro dedicat pasionaţilor de bucătărie. Noul site prezintă diverse reţete de bucate, pornind de la antreuri, la feluri principale, deserturi şi reţete de patiserie. ’’Ideea noului site ne-a venit din pasiunea pe care o avem pentru gătit. Din moment ce experimentăm diverse reţete ca să testăm şi să îmbunătăţim continuu produsele Bosch, ne-am întrebat de ce nu am împărtăşi câteva din aceste reţete culinare cu alţi pasionaţi de bucătărie – clienţii noştri. La urma urmei, pe toţi ne leagă un lucru important – pasiunea pentru gătit şi dorinţa de a prepara cele mai gustoase bucate, cât mai rapid şi mai bine’’ au mărturisit reprezentanţii Bosch.

Unul din secretele electrocasnicelor Bosch constă în faptul că specialiştilor concernului german le place să gătească. Atunci când lucrează la un nou aparat electrocasnic mic de bucătărie, ei pornesc mereu de la o reţetă, căutând să găsească modalitatea perfectă de a prepara acea reţetă, astfel încât să fie cât mai delicioasă. În acelaşi timp, specialiştii Bosch caută să facă mai uşoară munca celor care gătesc, astfel încât aceştia să obţină maximum de calitate, cu un efort minim. Vă vine să credeţi sau nu, inginerii Bosch se preocupă foarte atent de prepararea cartofilor gratinaţi Dauphinois sau de frământarea aluaturilor, de exemplu. Abia după ce consistenţa şi omogenitatea aluatului de cozonac este perfectă se dă acordul pentru începerea producţiei de serie a unui produs Bosch. Cum altfel ar putea proiecta robotul de bucătărie ideal, mixerul cel mai bun sau cuptorul perfect? Această pasiune pentru gătit şi reţete delicioase i-a îndemnat pe specialiştii Bosch să împărtăşească experienţa din bucătărie şi altor pasionaţi în ale gastronomiei, ceea ce a dus la crearea site-ului www.perfectinbucatarie.ro. De la aperitivul gustos, până la desertul extrem de fin, acum Bosch oferă tuturor pasionaţilor idei sofisticate de reţete internaţionale, unele în exclusivitate. Noul site include preparate de la A la Z – de la bezele, la gazpacho, supă franţuzească sau brioşe, ruladă elveţiană sau Guglhupf, la pulpa de miel în crustă de capere şi hrean sau sufleu cu dovlecel şi feta.

Pentru că la Bosch pasiunea se îmbină mereu cu tehnica, pasionaţii de bucătăriei pot salva reţetele în pdf şi le pot printa, având şi posibilitatea de a urmări orice noi reţete apărute cu ajutorul funcţiei RSS.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *