free download 78 travel guides written by experts

Dan Helciug, in hainele lui Liviu Vasilica

Ediţie de excepţie sâmbătă la Te cunosc de undeva!. De Paşte, Antena 1, le oferă românilor patru zile de ediţii speciale, printre care şi o super ediţie Te cunosc de undeva!, care le aduce românilor nu doar transformări spectaculoase, ci şi momente emoţionante sau haioase. Pe scena super show-ului de la Antena 1 vor veni Zdob si Zdub, Gloria Gaynor, Adele, Vanilla Ice, Andrea Bocelli, Marian Nistor, Bob Marley şi Liviu Vasilică. Acestuia din urmă îi va da viaţă Dan Helciug, iar pentru transformare, acesta va îmbrăca chiar portul popular al regretatului artist.

În fiecare săptămână, concurenţii de la Te cunosc de undeva! trec prin transformări uluitoare pentru a intra în pielea unor artişti din ţara noastră sau străinătate. Dan Helciug a fost până acum unul dintre cei mai încercaţi concurenţi, el trebuind să interpreteze reprezentanţi ai unor stiluri muzicale complet diferite. Dan a fost până acum Freddie Mercury, Steven Tyler, Gues Who, Ozzy Osborne, însă celei mai mari provocări va trebui să îi facă faţă sâmbăta aceasta când va trebui să îl interpreteze pe regretatul Liviu Vasilică.

Pentru a intra cât mai bine în pielea artistului, Dan a beneficiat de tot suportul echipei, aşa cum se întâmplă de fiecare dată, echipă care i-a făcut rost chiar de hainele originale ale interpretului de muzică populară. Astfel, sâmbătă, de la 20.20, telespectatorii îl vor putea vedea pe Dan Helciug îmbrăcat în cămaşa şi cu brâul lui Liviu Vasilică. Mai mult, restul costumului îi aparţine fiului lui Liviu Vasilică.

Cum se va descurca Dan Helciug în această ipostază, cum se vor prezenta concurenţii, dar şi ce a emoţionat-o pe Ozana Barabancea până la lacrimi, telespectatorii vor afla urmărind în Seara de Înviere emisiunea Te cunosc de undeva! la Antena 1.

De Paşte, Antena 1 aduce distracţia şi mai aproape de telespectatorii săi. Răzvan, Dani, Simona Gherghe, Dan Negru Mirela Boureanu Vaida, vedetele Te cunosc de undeva!, Gabriela Vrânceanu Firea, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru le pregătesc românilor patru zile de ediţii speciale.

Antena 1 începe sărbătoarea vineri, cu ediţii speciale Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Chef cu Nae şi Vasile şi continuă pănă a doua zi de Paşte. Sâmbătă, Mireasa pentru fiul meu îi va aduce pe români mai aproape de deznodământul celui mai iubit realityshow matrimonial din ţara noastra. Seara, va fi din nou show pe scena Te cunosc de undeva!. În prima zi de Paşte, Răzvan şi Dani le vor da trezirea românilor, mai târziu, de la ora 11.00 cu o ediţie specială Neatza la ţară – ediţie internaţională pentru ca mai apoi, Mirela Boureanu Vaida le propune telespectatorilor să petreacă româneşte într-o emisiune ediţie specială – Spendoare de Sărbătoare.

Mihai Bendeac aduce porţia săptămânală de comedie la În puii mei, pentru ca mai apoi, Teatrul de Revistă Constantin Tănase să pună în scenă un spectacol deosebit – Varietăţi de revistă. Răzvan şi Dani le dau întâlnire românilor şi a doua zi de Paşte, de această dată, de la ora consacrată: 08.00. De la ora 13.00, Gabi Firea le-a pregătit românilor o ediţie specială Gabi Firea Show în care nume mari din muzica uşoară româneacă vor cânta, în premieră, împreună, Christos a înviat.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *