free download 78 travel guides written by experts

Cu „Bebe magia” de la TVR 1 invatati sa petreceti timp de calitate cu copiii

Joi, 12 aprilie, de la ora 12.00, la TVR 1

Prezentatoarea Lavinia Adam s-a întors la ştiri la mai puţin de opt luni după ce l-a născut pe Gruia. Telespectatorii îl vor cunoaşte băieţelul Laviniei, joi, în emisiunea Bebe magia, care se difuzează şi în reluare, joi noaptea, la ora 24.20, tot la TVR 1.

Psihologul Andreea Biji de la Organizaţia Salvaţi Copiii îi învaţă pe părinţii suprasolicitaţi, ai căror copii par neastâmpăraţi, cum să rezolve problemele cu piticii care fac deseori crize de furie şi le solicită atenţia la maximum. Mâncarea făcută acasă este cea mai sănătoasă, dar atunci când este preparată cu ajutorul copiilor, cu siguranţă, copiii şi părinţii câştigă timp de calitate. La Bebe magia de la TVR 1, telespectatorii află cum să se distreze în bucătărie, alături de copiii lor.

Autismul este o boală care poate fi învinsă, dacă micuţul este diagnosticat din timp şi urmează terapia ca la carte. Mama unor gemeni cu autism împărtăşeşte impresionanta ei poveste de viaţă Cameliei Csiki, prezentatoarea şi producătoarea emisiunii Bebe magia.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *