free download 78 travel guides written by experts

A șasea ediție IT Training Fest: Bittnet și Bitdefender prezintă ultimele tendințe în cloud și securitate

Protejarea datelor și securitatea tehnologiilor cloud vor fi principalele teme abordate la cea de-a șasea ediție a IT Training Fest (ITTF), eveniment care va avea loc săptămâna aceasta la București.

Festivalul este organizat de Bittnet împreună cu Bitdefender și se va desfășura pe 22 și 23 septembrie la sediul Bittnet din Capitală (Bd. Iuliu Maniu nr. 7-11, Sector 6). Managerii din sectorul IT&C, programatorii și pasionații de tehnologie vor putea experimenta cele mai noi soluții în securitate, dar și ultimele tendințe în tehnologiile cloud și, de asemenea, vor construi rețele de business, bazate pe jocuri.


Bittnet, integrator și liderul pieței de training IT din România, împreună cu Bitdefender, cunoscuta companie românească producătoare de soluții de securitate cibernetică, vor deschide ITTF 2016 printr-un curs interactiv dedicat utilității și securității tehnologiilor cloud.

„Am ajuns la cea de-a șasea ediție națională a acestui eveniment, în București, și la cea de-a patra ediție regională, în Cluj (eveniment care are loc chiar zilele acestea), și putem spune că tot mai mulți specialiști își manifestă interesul pentru testarea celor mai actuale tehnologii de pe piață. Acest lucru nu poate decât să ne determine să căutam în permanență elemente de noutate, idei și resurse și să ne continuăm tradiția, de a fi tot mai inventivi. Ne bucură parteneriatul cu Bitdefener și avem încredere că participanții vor aprecia noutățile pe care le-am pregătit pentru ei în acest an”, a declarat Mihai Logofătu, CEO și cofondator al Bittnet.


La sesiunile de training ale ITTF 2016 s-au înscris până în prezent aproape 150 participanți din peste 50 de companii din diferite industrii. Înscrierile s-au epuizat pentru anumite workshop-uri, numărul celor interesați de tehnologia cloud, de exemplu, fiind mult în creștere față de edițiile anterioare. Printre specialiștii care vor susține sesiunile de învățare de la IT Training Fest 2016 se vor număra experți în securitate informatică, în programare și în managementul soluțiilor, experți ai Bittnet și Bitdefender, precum și ai furnizorilor care își vor prezenta tehnologiile.


În cadrul festivalului, companii mari din industria IT&C, printre care Microsoft, Amazon Web Services și Colors in Projects vor susține demonstrații practice folosind cele mai performante tehnologii, cu ajutorul echipamentelor și laboratoarelor virtuale. Totodată, participanții vor învăța să deruleze strategic proiecte, combinând soluții tehnice cu jocuri de management, menite să stimuleze inteligența și creativitatea prin experimente și amuzament, atribute absolut necesare pentru un management integrat.

Participarea la IT Training Fest este gratuită. Sesiunile vor fi prezentate de traineri certificați la nivel internațional, cu o vastă experiență în domeniu. Cei care vor să participe se pot înscrie online pe site-ul evenimentului //www.ittf.ro/, în limita locurilor disponibile.

Despre IT Training Fest

IT Training Fest este singurul eveniment IT din țară, ce cuprinde sesiuni practice de training hands-on, în cadrul cărora participanții iau contact cu cele mai noi tehnologii ale producătorilor internaționali. În septembrie 2015, a avut loc la București a cincea ediție națională a IT Training Fest, iar, în iunie 2015, la Cluj, Bittnet a organizat a treia ediție regională a festivalului. Până acum, IT Training Fest s-a desfășurat în București, Cluj, Iași și Timișoara.  În intervalul 19-20 septembrie 2016, la Cluj-Napoca, se desfășoară cea de-a patra ediție regională a IT Training Fest, axată pe aceleași tematici precum și evenimentul din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *