free download 78 travel guides written by experts

Siemens CEE Press Award 2016 – câștigătorii din România

· Etapa locală a Siemens CEE Press Award 2016 s-a încheiat în toate cele 10 țări participante.
· Juriul a desemnat cele mai bune trei materiale din România pe tema « Infrastructură inteligentă ». Cei trei jurnaliști s-au calificat în etapa finală a competiției, în cadrul căreia vor fi selectate cele mai bune trei materiale din Europa Centrală și de Est (ECE).
· Ceremonia regională de premiere va avea loc pe 29 septembrie 2016 la Siemens City din Viena.

Etapa locală a Siemens CEE Press Award 2016, competiție de jurnalism la care au participat jurnaliști din zece țări din Europa Centrală și de Est, s-a încheiat. Fiecare țară a desemnat câștigătorii locali și totodată finaliștii competiției. În total, în competiție au fost înscrise 147 de materiale.

Cei trei câștigători din România, ale căror articole vor fi evaluate în finala competiției, sunt (în ordine alfabetică): Oraan Mărculescu, cu articolul “Mașinile autonome: suntem pregătiți pentru ele?” – publicat în revista Știință și Tehnică, Ovidiu Poșircă – cu articolul «”Smart technology to fuel digital revolution in energy market”, publicat în revista Business Review și Patrick Vrabie – cu articolul “Inovații tehnologice care vor revoluționa industria construcțiilor și ne vor schimba radical modul de a trăi”, publicat pe Wall-Street.ro.
 
Câștigătorii au fost desemnați ca urmare a unui proces de jurizare. Membrii juriului din România sunt: Ionuț Bonoiu, redactor șef Forbes România, Cristian Pantazi, redactor șef HotNews.ro, Claudiu Pândaru, fondator Republica.ro, Gabriel Popa, conferențiar universitar la Universitatea Politehnică București și Roxana Popescu-Anghel, director de comunicare Siemens România.

Cei trei finaliști din România vor afla dacă articolele pe care le-au înscris în competiție se numără printre materialele premiate la nivel regional pe data de 29 septembrie, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Siemens City în Viena. În timpul vizitei la Viena, reprezentanții media vor avea ocazia să viziteze Aspern – cartierul inteligent din Viena, una dintre cele mai mari dezvoltări de tip smart city din Europa.

În total, în finala competiției s-au calificat 30 de materiale din zece țări. Premiul pentru cele mai bune trei materiale din CEE va fi o călătorie de trei zile la Londra, care include și o vizită la Crystal – cea mai mare expoziție dedicată orașelor inteligente din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *