metalshow

Zdob și Zdub a încins atmosfera la Ferma vedetelor

Sărbătoarea Paștelui a continuat în Ferma vedetelor, iar suprizele s-au ținut lanț pentru cei rămași în casă. Iulia Vântur a vizitat fermierii dis-de-dimineață în ziua de Paște, au ciocnit ouă roșii și au citit scrisoarea lăsată de Strunilă prin care l-a desemnat fermierul săptămânii pe Vasile Calofir.

Imediat ce a fost instaurat în funcție, Vasile i-a desemnat servitori pe Denis și Roxana, apoi și-a luat în serios rolul de șef al fermei și a organizat sarcinile pe foaie.

Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:28 – 21:38. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 20:59, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.8 puncte de rating și 18.8% share.


Nea Rață a venit în fermă, a ciocnit ouă cu fermierii săi și i-a întrebat pe fiecare de ce le este dor, pregătindu-le în secret o mare surpriză: Strunilă s-a întors în fermă în calitate de poștaș, aduncându-le daruri și gânduri bune de acasă. Momentul a creat o explozie de bucurie, dar și multe lacrimi de dor. „M-am emoționat foarte tare și mi-am dat seama cât de important a fost el pentru mine aici!” a spus Paul, „Am format un fel de clubul bocitoarelor!” a completat Maria. Pachetele primite au determinat concurenții să găsească forța interioară pentru a merge mai departe, în timp ce lacrimile nu se mai opreau: „Cum e asta?! Eu am venit aici să ne bucurăm și voi plângeți!”, a spus Octavian.

Nea Rață le-a pregătit o vânătoare de ouă pentru a câștiga un moment de libertate. Cel care a reușit să găsească primul trei ouă ascunse în fermă a fost Denis, alegând să o ia pe Sorana cu el. Nea Rață i-a dus la o herghelie de cai, unde au făcut echitație, iar Denis a primit aprobarea de a lua un cal în fermă pentru câteva zile.

Iulia a venit pentru a afla cine este primul duelist. Decizia lui Vasile a fost rapidă: „100% Roxana!”, „Pentru duel sunt foarte pregătită, chiar abia aștept să înceapă lupta!”, a mărturisit Roxana Nemeș.

În timp ce discutau la masă, un domn i-a întrerupt pentru a lua acordeonul lăsat de Strunilă în fermă și a început să le cânte. Fermerii au fost bulversați la vederea lui, însă, rând pe rând, membrii formației Zdob și Zdub au intrat în bucătărie și au încins o petrecere pe cinste. După ce au făcut turul fermei, au mâncat toți friptura de miel pregătită de Sorana, iar Roman, solistul trupei, a declarat: „Aici nu există timp. Există persoana ta, cerul, marea, natura!”. Petrecea a continuat seara în curte, în jurul focului: „Ne-am simțit ca între prieteni, a fost atât, dar atât de frumos!”, a mărturisit Sorana.

În această seară, de la 20:30, telespectatorii vor descoperi pe cine alege Roxana să îi fie adversară la duel, dar și de ce se supără Nea Rață pe fermieri. Tot în această seară vom vedea un duel plin de tensiune între fete, care va trimite pe cineva acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *