metalshow

La un an după lansare, creșterea SaxoTraderGO depășește așteptările

Saxo Bank, specialistul în investiții și tranzacționarea multi-asset, a anunțat că peste 55% din totalul veniturilor înregistrate de la clienții privați sunt generate prin tranzacții pe SaxoTraderGO. Astăzi, la exact un an de la lansarea SaxoTraderGO, platforma a devenit cea mai populară dintre platformele Saxo Bank, pe toate segmentele de clienți.

Acum o jumătate de an, SaxoTraderGO a fost livrat către partenerii white label: azi, peste 100 de parteneri lucrează cu SaxoTraderGO, oferindu-le clienților o platformă disponibilă în 28 de limbi.

Pentru a îmbunătăți experienta clienților, Saxo Bank transformă aniversarea într-un upgrade: SaxoTraderGO incorporează noi module: indici, caștigători și perdanți, știri, evenimente și grafic general.

SaxoTraderGO, dezvoltat integral în HTML5, este un pionier în industria tranzacțiilor bursiere, fiind cea mai avansată platformă cu posibilități de trading continuu pe mai multe dispozitive și lăsând în urmă moștenirea sistemelor proprietare din trecut. 

Lansarea SaxoTraderGO, acum un an, a marcat și deschiderea infrastructurii Saxo Bank către dezvoltatori prin platforma OpenAPI a băncii. Acest lucru permite clienților și dezvoltatorilor externi să acceseze rezultatele tehnologice de peste 20 de ani de inovație în infrastructură de trading. Luna trecută, Saxo a anunțat că utilizatorii Wallstreet CN, una dintre cele mai populare platforme de furnizare de conținut financiar din regiunea Chinei, vor putea accesa și tranzacționa Forex pe platforma lor, exact prin acest leverage adus de OpenAPI.

Christian Hammer, Head of Platforms, Saxo Bank a declarat: “Obiectivul nostru inițial de design a fost să transformăm experiența de trading și investiții în ceva simplu și intuitiv, oferind în același timp clienților acces la peste 35.000 de instrumente din gama ETF-urilor, acțiunilor, titlurilor, CFD-urilor, perechilor valutare, futures și options, dintr-un singur cont.”

Pe parcursul 2016, SaxoTraderGO va fi în continuare îmbunătățită cu o serie de caracteristici noi, cum ar fi analiza tehnică integrată complet, un screener nou de acțiuni, option chain și capabilitatea partenerilor White Label de a încărca propriul conținut pe platformă. 

De la lansare, SaxoTraderGO a trecut prin mai multe stagii de upgrade:
• Privire de ansamblu, globală, asupra acțiunilor 
• Graficele care pot fi setate acum multi-screen 
• Logare prin touchID pe dispozitivele care au această tehnologie
• Chat direct cu staff-ul Saxo prin web, tabletă și mobil
• Analiză de acțiuni prin date fundamentale pe peste 10.000 de acțiuni din toată lumea.

Christian Hammer a mai declarat: “Unul dintre cele mai interesante servicii noi pe care le oferim prin SaxoTraderGO este cel de investiții automatizate, numit SaxoSelect. Acesta permite clienților să investească în strategii diverse care sunt echilibrate automat de Saxo Bank în timp ce clienții dețin controlul în mod transparent asupra tranzacțiilor, pentru a vedea evoluțiile financiare individuale în SaxoTraderGO. De exemplu, oferim portofolii diversificate bazate pe ETF-uri în cooperare cu BlackRock. E ceva unic să poți oferi clienților atât posibilitatea de a-și alege propriile tranzacții, cât varianta de a investi în portofolii administrate prin SaxoTraderGO.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *