Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Wizz Air lanseaza noul website wizzair.com

Unul dintre cele mai mari website-uri de călătorii din România actualizat pentru rezervări record

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană din România şi din Europa Centrală şi de Est lansează astăzi noul website şi noul sistem de rezervări, disponibil pe wizzair.com. Wizzair.com, lansat iniţial în 2004, a adus pentru prima dată în Europa Centrală şi de Est călătoriile aeriene low cost oferind milioanelor de români, dar şi altor locuitori libertatea de a călători la tarife scăzute.

Wizz Air a relansat website-ul şi sistemul de rezervări în urma unei investiţii fără precedent pentru actualizarea wizzair.com, pregătindu-l pentru dezvoltarea sa şi în viitor. O echipă de peste 50 de profesionişti au lucrat timp de şase luni pentru a crea noul wizzair.com şi pentru a pregăti 150 de aeroporturi şi agenţi de relaţii cu clienţii în a folosi noul sistem de rezervări. Wizzair.com este mai rapid şi mai accesibil, fiind pregătit în a oferi noi servicii suplimentare ceea ce confirmă că wizzair.com este locul unde pasagerii pot beneficia de serviciile complete de călătorie. Wizz Air a depăşit capacitatea vechiului website oferind serviciile accesibile în 18 limbi, iar wizzair.com este acum disponibil în a oferi şi mai multe limbi. Noul sistem de rezervări Wizz Air va putea primi rezervări şi solicitări de la sute de mii de clienţi în fiecare zi.

“Wizz Air este încantată să anunţe lansarea noului website şi a noului sistem de rezervări. Tarifele noastre scăzute au făcut din wizzair.com cel mai popular website din centrul şi estul Europei iar creşterea de două cifre anunţată a impus actualizarea wizzair.com. Invităm acum şi mai mulţi parteneri să ofere cele mai bune servicii auxiliare pentru a satisface nevoile de călătorie ale pasagerilor noştri, iar sistemul mai rapid de rezervări ne va ajuta să oferim şi mai multe tarife accesibile. Wizz Air mulţumeşte celor 50 de milioane de pasageri care au efectuat rezervări din 2004 pe wizzair.com şi întregii echipe WIZZ care continuă să muncească din greu pentru a menţine wizzair.com unul dintre cele mai populare site-uri româneşti de călătorii”, a declarat Daniel De Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *