free download 78 travel guides written by experts

Lavazza espresSOunique

Espresso veritabil, specialităţi unice

espresSOunique revoluţionează experienţa de servire a cafelei cu o colecţie unică de reţete, pentru pasionaţii cafelei dar şi ai aromelor irezistibile

Lavazza prezintă espresSOunique, o nouă gamă de reţete originale pe bază de espresso, care aduce calitatea unică a cafelei Lavazza într-o multitudine de forme, combinaţii de arome şi texturi. Un univers al specialităţilor inovatoare, cu patru categorii de reţete care aşteaptă să fie savurate, transformând fiecare pauză de cafea într-un moment de răsfăţ şi plăcere pură.

Pasionaţii de cafea vor recunoaşte în noile reţete autenticul espresso italian din fiecare ceaşcă Lavazza, dar vor putea descoperi, cu fiecare ocazie, noi combinaţii originale de espresso şi alte ingrediente, precum laptele proaspăt, ciocolata, siropuri delicioase şi topping-uri crocante.

PATRU EXPERIENŢE ALE GUSTULUI

Lavazza espresSOunique cuprinde o gamă largă de produse care revoluţionează servirea cafelei prin stil şi calitate: sunt momente de plăcere pură oferite de reţete care îţi lasă gura apă, inspirate de tradiţia şi autenticitatea espresso-ului Italian, alături de băuturi răcoritoare, care aduc aroma desăvârşită a cafelei şi îţi potolesc, în acelaşi timp, setea.

Specialităţile Lavazza au fost, astfel, grupate în patru categorii diferite, pe care le vei găsi, de acum, şi în cafenelele Lavazza din România: PERFECT – băuturi tradiţionale precum espresso sau cappuccino, preparate desăvârşit; PLEASURE – specialităţi cu un gust bogat, cremoase şi delicioase, pentru o pauză de cafea pe care o vei iubi: Mokaccino goloso, Latte goloso, Cremespresso şi multe altele; REFRESHING – o gamă proaspătă şi revigorantă de băuturi reci, precum Ice cappuccino sau Espresso Crema Shakerato; BALANCE – echilibrul perfect între gust şi autenticitate, în reţete pe bază de espresso fără cofeină.

Pentru a-ţi oferi cea mai bogată varietate de reţete, gama Lavazza espresSOunique combină cele mai apetisante gusturi şi arome. Scorţişoara, caramelul, ginsengul sau ghimbirul sunt doar câteva dintre ingredientele care dau savoare espresso-ului în noile preparate, iar topping-uri crocante, care combină ciocolată şi biscuiţi, fistic şi cereale sau ciocolată albă şi meringue, transformă tonicul espresso într-un desert irezistibil.

Gama espresSOunique reflectă atenţia deosebită pe care Lavazza o acordă cercetării şi inovaţiei, într-un efort constant de a oferi o calitate mereu mai bună şi o gamă de opţiuni fără precedent pentru cei care iubesc cafeaua, cu întreg universul ei de arome şi posibilităţi.

Despre Blue Coffee Service

În România, Lavazza este prezentă prin Blue Coffee Service, parte a grupului Aquila, cu o ofertă care acoperă toate ocaziile de consum, fie că vorbim despre sectorul HoReCa, al firmelor mari şi mici sau al celor care îşi savurează cafeaua acasă. Blue Coffee Service oferă o gamă completă de produse din cafea şi complementare, maşini de cafea, service pentru maşini şi training pentru baristi.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *