free download 78 travel guides written by experts

Atacul artei la Disney Junior

Disney Junior readuce in prim plan Atacul Artei, programul care a inspirat copilaria a multe generatii de copii.

Juniorii si familiile lor sunt invitati la Disney Junior sa isi descopere latura creativa si sa realizeze mici proiecte inspirate de serial. Gazda emisiunii (dublata in limba romana de actorul Silvian Vilcu) ofera cu entuziasm o multime de idei nastrusnice la indemana oricarui copil. Toti membrii familiei vor fi incantati de aceste idei si se vor distra cu ajutorul acuarelelor si al pensulelor. “Atacul Artei” este un program de arta premiat de mai multe ori, ce vizeaza stimularea creativitatii copiilor. Cu uimitoare decoruri formate din cutii uriase de vopsea si creioane, Atacul Artei este asezonat cu idei creative de desenat pentru micutii cu varste intre 4 si 6 ani.

Show-ul ii poarta pe copii si pe parintii lor intr-o calatorie a creativitatii, oferindu-le instructiuni pas cu pas pentru a recrea diferite lucrari artistice din lucruri pe care le pot gasi in jurul casei. Atacul Artei este intr-o forma noua, menita sa inspire creativitatea si imaginatia pentru o noua generatie. Noua serie pastreaza cele mai bune elemente din show-ul original, precum marca inregistrata ‘Marii atacatori ai artei’, prezentand lucrari de arta, in timp ce sunt introduse noi surprize proaspete pentru micii telespectatori, dar si noi decoruri si chiar personaje.

Nu uitati sa urmariti serialul in fiecare miercuri din aceasta luna, de la 15:25, iar in iulie in fiecare zi de la 10:45 si 16:45.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *