free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air adauga a sasea aeronava bazei din Bucuresti

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est anunţă lansarea unei noi rute şi creşterea frecvenţelor pentru cele existente, începând cu iunie 2012, prin adăugarea celei de-a 6-a aeronave bazei din Bucureşti.

Noua rută spre Verona (Italia) va fi operată iniţial, începând cu 23 iunie, de 3 ori pe săptămână, în timp ce zborurile spre Milano Bergamo, Veneţia Treviso, Madrid, Dortmund, Bari, Cuneo Torino, Catania, Forli Bologna şi Pisa vor fi operate cu frecvenţe mai mari faţă de vara trecută:

Destinaţie

Vara 2011

(zboruri săpt.)

Vara 2012

(zboruri săpt.)

Diferenţă

(zboruri săpt.)

Verona

3

Nou!

Milano Bergamo

9

14

+5

Veneţia Treviso

7

11

+4

Madrid

5

7

+2

Dortmund

5

7

+2

Bari

2

4

+2

Cuneo Torino

2

3

+1

Catania

4

5

+1

Forli Bologna

4

5

+1

Pisa

2

3

+1

Prin introducerea noii rute, Wizz Air va oferi vara viitoare 20 de destinaţii din Bucureşti.

“Wizz Air a devenit cea mai mare linie aeriană din România cu un obiectiv de peste 2,5 milioane de pasageri transportaţi în 2011. În anul ce urmează vom avea o flotă compusă din 10 aeronave moderne A320 operând de la cele 4 baze: Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara şi Tîrgu Mureş, reprezentând o investiţie de aproximativ o jumatate de miliard de euro. Pe lângă acest lucru, am creat 3.000 de locuri de muncă la nivel local şi am devenit un element esenţial al infrastructurii de transport din România” – a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air. “Adăugarea celei de-a 6-a aeronave demonstrează angajamentul continuu al Wizz Air faţă de piaţa din România” – a adăugat acesta.

Biletele pentru toate rutele sunt deja disponibile pentru vânzare pe wizzair.com. Tarifele pentru Verona pornesc de la 96 lei (un singur zbor, cu toate taxele incluse).

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *