free download 78 travel guides written by experts

Wave Division va lansa un proiect digital unic in Romania

Fostul Client Service Manager al Nielsen România, Bogdana Baltasiu cooptată în echipă

Wave Division, una dintre cele mai mari agenții de BTL full service din România, cu o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro în 2011, își extinde activitatea prin lansarea în premieră pe piața din România a unei platforme digitale, dedicată promovării promoțiilor prin intermediul cupoanelor online, care va fi coordonată de Bogdana Baltasiu, fost Client Service Manager la Nielsen România.

Din poziția de Business Development Director, Bogdana Baltasiu va avea responsabilități de coordonare și dezvoltare a noului serviciu de e-couponing, proiect desfășurat în parteneriat cu compania Coupons.com, lider mondial în soluții de e-marketing prin intermediul cupoanelor online.

“Romania este o piață în creștere în ceea ce privește serviciile de e-marketing. Experiența Bogdanei Baltasiu constituie valoare adăugată pentru creșterea companiei noastre și prin cooptarea ei continuăm să ne consolidăm expertiza și echipa, principalul nostru obiectiv fiind să acţionăm întotdeauna în interesul clienţilor, furnizând servicii la cele mai înalte standarde”, a declarat Al Kamara, CEO Wave Division.

,,Mă bucur să mă alătur companiei Wave Division, este o onoare pentru mine să fac parte dintr-o echipă de profesionişti şi să contribui la lansarea în premieră în România a platformei digitale de e-couponing. Consider o provocare și o bucurie faptul că inițiem un proces de educare a pieței în domeniul conectării marketingului digital cu comportamentul în magazin al cumpărătorilor”, a adăugat Bogdana Baltasiu, Business Development Director Wave Division.

Bogdana Baltasiu are o experiență de peste 13 ani în cercetarea de piață, iar in ultimii 8 ani a coordonat departamentul de Consumer Research la Nielsen Romania din funcția de Client Service Manager. Bogdana Baltasiu este absolventă a Facultății de Științele Educației din cadrul Universității București și are un Master în Comunicare și Opinie Publică.

Bucuresti, 05.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *