free download 78 travel guides written by experts

Wagner Arte Frumoase si Povesti inaugureaza “Maison de la Porcelaine” in Cotroceni

Noua locatie a portelanurilor Wagner se afla pe strada Dr. Staicovici nr.19 (la 100 m. de Opera Center), sectorul 5

Atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti inaugureaza, in 10 august, “Maison de la Porcelaine”. Sediul este situat in inima Cotrocenilor, pe strada Dr. Staicovici nr. 19. 

“Maison de la Porcelaine” gazduieste salonul colectiilor de portelan Wagner si atelierul de creatie. Salonul este o mica galerie unde portelanul este ridicat la rang de arta. Vizitatorii nostri vor avea ocazia sa admire, mult mai pe indelete, portelanuri unicat sau in serie limitata, pictate manual. Clientii si prietenii vor putea sa vada cum se decoreaza obiectele din portelan, sa ia parte la cursurile de pictura tinute de artistii atelierului, sa frecventeze evenimente culturale sau, pur si simplu, sa savureze o ceasca de ceai pe terasa salonului.

“Maison de la Porcelaine” va prezenta tot ce este nou in colectiile Wagner, va gazdui seri de muzica si ceai, expozitii, prezentari de produse de lux.

“Maison de la Porcelaine este o noua etapa in dezvoltarea conceptului Wagner Arte Frumoase si Povesti. Acest spatiu ne va aduce clientii mai aproape de produsele Wagner, ii va familiariza cu creatia lor. Pe de alta parte, vom diversifica evenimentele ce vor fi gazduite aici. “Maison de la Porcelaine” este un loc care poarta amprenta Anei Wagner, creatoarea conceptului Arte Frumoase si Povesti. Tot ce veti vedea acolo este amenajat chiar de artistii atelierului: mobilierul pictat, peretii decorati, mica terasa. ” declara Irina Wagner, co-proprietar Wagner Arte Frumoase si Povesti.

“Maison de la Porcelaine” este cea de-a doua locatie inaugurata in Bucuresti de Wagner Arte Frumoase si Povesti. Prima, cea din Bd. Carol 39, a fost deschisa in ianurie 2006. Portelanurile atelierului Wagner se regasesc, de asemenea ,in Bucuresti, in opt locatii partenere , printre care: Hilton Bucuresti, Magnolia Spa, Fantasia Interiors, 5 reprezentante ING.

Bucuresti, 05.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *