free download 78 travel guides written by experts

Stuart Whent, BPP Romania devine Group Director of Operations pentru Europa Centrala si de Est

BPP Professional Education, Romania, are placerea sa va anunte ca Stuart Whent va prelua responsabilitatea pentru operatiunile international ale companiei in Europa Centrala si de Est.  Tarile care intra in responsabilitatea sa includ Romania, Republica Moldova, Cehia, Ungaria, Serbia, Croatia, Slovenia si Polonia.

Stuart, care momentan ocupa pozitia de Managing Director al BPP Professional Education din Romania, va deveni Group Director of Operations pentru centrele BPP est si central europene, ceea ce include BPP Professional Education si BPP University College. El va ocupa aceasta pozitie incepand din data de 2 Septembrie 2010 si va fi pozitionat locat in sediul central al BPP din Londra.

Dorina Badea, care a insotit BPP Romania din 2007, va prelua responsabilitatile zilnice din Romania ale lui Stuart incepand cu 2 Septembrie.

Stuart declara  “Abia astept sa incep. Este foarte important ca BPP sa maximizeze potentialul existent pe pietele educationale si de invatamant superior din Europa Centrala si de Est si sa ajute mediul de afaceri si studentii sa treaca prin tranzitia de dupa criza, indreptandu-se catre o dezvoltare sustenabila.

Romania este foarte importanta pentru succesul grupului ca intreg si experienta mea aici va ajuta BPP sa construiasca o prezenta regionala si mai puternica care va oferi produse de educatie si training lider pe piata din regiune.”

Carl Lygo, CEO al BPP declara: “Stuart a condus cu success BPP Romania din Martie 2009 si il felicit pentru aceasta numire.  Astept cu nerabdare sa il sustin in misiunea de a oferi educatie si training de cea mai buna calitate studentilor si profesionistilor in afaceri din intreaga Europa Centrala si de Est.

Numirea lui Stuart a venit intr-un moment foarte important pentru BPP.  Am devenit de curand colegiu universitar,  fiind prima institutie privata care a primit aceasta titulatura in Marea  Britanie de la Colegiul Universitar Buckingham. Ceea ce trebuie specificat este ca Universitatea Buckingham a fost creata in 1976. Aceasta inseamna ca programele noastre de studii universitare si postuniversitare sunt chiar mai cautate de catre studentii si angajatorii din Marea Britanie, Europa si la nivel global.

Faptul ca am devenit Colegiu Universitar este un alt pas important in calatoria noastra si multe planuri importante de dezvoltare pentru urmatorii cinci ani, care includ extinderea in alte sectoare, extinderea gamei de programe si furnizarea de programe de studiu foarte flexibile.

Peisajul educational este in schimbare si in urmatorul deceniu vom vedea un nou tablou, unde atat studentii cat si angajatorii vor conduce cererea pentru metodele lor preferate de studiu si training.”

Bucuresti, 05.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *