free download 78 travel guides written by experts

Vola.ro – locul 1 in topul Deloitte

al celor mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrala, pentru al doilea an consecutiv

· Pentru prima dată în istoria programului “Deloitte CE Technology FAST 50”, locul 1 este ocupat doi ani consecutiv de o companie românească
· Vola.ro este singura agenţie de turism online din Europa Centrală clasată pe primul loc, doi ani la rând.
· Cea mai mare creştere dintre companiile incluse în program din 2005, şi cea de-a doua cea mai mare creştere din istoria de 13 ani a clasamentului

Vola.ro, liderul turismului online din România, devine prima companie românească ce câştigă locul 1 în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, pentru al doilea an consecutiv.

Programul “Deloitte CE Technology Fast 50” clasifică cele mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrală, care au obţinut cele mai mari creşteri ale cifrei de afaceri în ultimii 5 ani, din 2007 până în 2011. Vola.ro a obţinut primul loc în clasament cu o creştere a veniturilor de 17.000%, în perioada raportată. Aceasta este cea mai mare rată de creştere înregistrată în clasament din 2005 şi cea de-a doua cea mai mare rată de creştere raportată in istoria de 13 ani a programului.

În 2010 cifra de afaceri a Vola.ro depăşea 5,38 milioane euro (22,7 milioane lei), iar la finalul lui 2011 cifra era deja de 15,5 milioane euro (65,7 milioane lei).

De asemenea, Vola.ro este singura companie de turism online din Europa Centrală clasată pe primul loc, doi ani consecutiv.

“Este o onoare să ne clasăm, pentru a doua oară consecutiv, pe locul 1 în topul Deloitte CE Technology FAST 50. Creşterea noastră accelerată se datoreaza fără îndoială investiţiilor în tehnologie, în îmbunătăţirea continuă a produselor şi serviciilor noastre, puse în valoare de o platformă tehnologică perfecţionată în mod susţinut. Din acest proces s-a născut noua generaţie a motorului nostru de căutare de bilete de avion, numit BIG FLEX, cu ajutorul căruia clienţii noştri pot căuta cel mai avantajos preţ pentru bilete de avion pe o perioadă de până la 5 luni în avans”, declară Daniel Truică, Managing Partner şi co-fondator Vola.ro.

Potrivit reprezentanţilor Deloitte România, rezultatele din acest an ale clasamentului confirmă previziunile firmei cu privire la evoluţia companiilor locale din sectorul tehnologic, Vola.ro înregistrând cea mai mare rată de creştere de la debutul crizei economice în regiune, ce s-a resimţit în industria de profil.

Companiile participante în programul “Deloitte CE Technology Fast 50” trebuie fie să deţină o proprietate tehnologică sau intelectuală ce contribuie semnificativ la veniturile operaţionale, fie să aloce un procent semnificativ din venituri către cercetare şi dezvoltare de tehnologie. Ca şi în anii anteriori, companiile finaliste din clasamentul regional vor fi nominalizate şi în cadrul competiţiei Technology Fast 500 EMEA, anul trecut Vola.ro situându-se pe locul 13 în acest top al companiilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Pe 25 noiembrie, la Londra, va avea loc ceremonia de premiere a Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2012.

Despre Vola.ro

Vola.ro este cea mai mare agenţie de turism online din România, având, încă de la înfiinţare, o dinamică explozivă, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca număr de angajaţi şi clienţi. Vola.ro deserveşte persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanţe, asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car. Mai multe informaţii pe www.vola.ro.

Despre “Deloitte Technology Fast 50 Central Europe”

Aflat la a 13-a ediţie, Deloitte Europa Centrală Technology FAST 50 include cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, în baza ratei de creştere a veniturilor din ultimii cinci ani (2007-2011). În definiţia Fast 50, companiile candidate trebuie să fi raportat venituri anuale de cel puţin 50.000 de euro pe an în ultimii cinci ani, să aibă sediul în Europa Centrală, să fie controlate de antreprenori locali şi să activeze pe piaţă de cel puţin cinci ani. Finaliştii clasamentului regional sunt nominalizaţi automat într-un scenariu mai larg denumit Technology FAST 500 EMEA, ce include companii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, unde 6 dintre companiile româneşti de anul trecut au fost incluse. Mai multe informaţii aici: //www.deloitte.com/fast50c.

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *