free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania sustine cu mandrie Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si echipa olimpica a Romaniei

· Parteneriatul, in valoare de 175.000 de Euro, include un pachet de sponsorizare, si sevicii de voce si de date oferite COSR si echipei olimpice a Romaniei, timp de un an
· In Casa Romaniei de la Londra, pe toata perioada desfasurarii editiei din acest an a Jocurilor Olimpice, va fi creat un „Colt Vodafone”, cu cele mai noi terminale si produse

· Parteneriatul ii va aduce pe clientii Vodafone mai aproape de performanta sportiva olimpica

Vodafone Romania devine sponsorul si partenerul de comunicatii al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), cu o sustinere in valoare totala de 175.000 euro, acordata pentru o perioada de un an. In plus, Vodafone va oferi servicii de comunicatii COSR si membrilor echipei olimpice a Romaniei.

„Suntem foarte onorati sa fim alaturi de COSR si de echipa olimpica si sa sustinem participarea Romaniei la cel mai important eveniment sportiv al anului – Jocurile Olimpice de la Londra. Totodata, ca partener de comunicatii, Vodafone pune la dispozitie serviciile si produsele sale, pentru a facilita comunicarea membrilor COSR si ai echipei olimpice, ajutandu-i sa fie conectati in permanenta cu familiile si apropiatii. Suntem fericiti sa asociem, in acest fel, cea mai performanta retea cu cea mai performanta echipa reprezentativa a Romaniei!”, a spus Inaki Berroeta, Presedinte si CEO Vodafone Romania.

„Intampinam cu multa bucurie fiecare nou partener al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dar Vodafone este cu atat mai important cu cat, pe langa sustinerea financiara, ne ofera si posibilitatea de a comunica rapid atat intre noi, cei care vom merge la Londra, cat si cu cei ramasi acasa. In special pentru sportivii componenti ai lotului olimpic este esential sa se poata bucura in permanenta de suportul moral al celor dragi, indiferent unde se afla acestia”, a declarat Octavian Morariu, Presedintele COSR.

Pe de alta parte, prin acest parteneriat, iubitorii sportului vor fi mai aproape de tehnologie: pe toata perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice, in Casa Romaniei de la Londra va fi amenajat un „Colt Vodafone”, unde vor fi expuse cele mai noi produse si terminale din portofoliu. De asemenea, clientii Vodafone vor avea sansa sa fie mai aproape de sportivii olimpici ai Romaniei, prin initiativele care vor fi desfasurate pe parcursul urmatorului an.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *