Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Valeria Arnautu vine la „Zona Zero” pentru a cere ajutorul iubitorilor de animale

Joi, 12 aprilie, ora 21.10 – Zona Zero, cu Irina Păcurariu şi Cristian Tabără, la TVR 1

La cea de-a cincea ediţie Zona Zero de la TVR 1, invitaţii continuă să facă tot posibilul pentru a împlini dorinţele exprimate de cei care păşesc pe „bulina magică”. Undeva în judeţul Vâlcea, „domnul Luc”, un belgian care visează româneşte, îşi trăieşte povestea de dragoste cu ţara care l-a adoptat necondiţionat, dar şi cu… fetele frumoase de aici. Domnul Luc a fost director de cămin cultural, a lucrat în televiziune, dar viaţa i-a rezervat şi câteva experienţe în cele mai de temut teatre de război din lume. Cea mai mare dorinţă a lui Luc este să-i îmbrace în costume populare pe membrii unui ansamblu de căluşari dintr-un sat drag lui.

În ciuda bolilor de care suferă şi a situaţiei materiale dificile, o femei de 71 de ani din Cluj a ales să-şi dedice viaţa semenilor săi. Bătrâna croieşte aşternuturi pentru bolnavii de cancer aflaţi în fază terminală, dar are nevoie de pături, pilote şi perne pentru un centru special destinat tratării acestora. Aflând despre dorinţa ei de la echipa Zona Zero, reprezentanţii unui lanţ hotelier din Bucureşti vin în studio cu o veste bună.

Cântăreaţa de muzică populară Valeria Arnăutu vine la Zona Zero pentru a cere ajutorul iubitorilor de animale. Ea a adunat de-a lungul timpului de pe stradă peste 40 de câini, pe care îi îngrijeşte cu dragoste şi dăruire. Are însă nevoie de un teren pentru a le construi un adăpost, deoarece pe locul în care stau acum patrupedele urmează să se ridice un complex comercial.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *