metalshow

Vodafone Romania lanseaza noul Nexus S, primul telefon ce integreaza platforma Android 2.3

(Gingerbread)

· Nexus S este primul telefon din lume ce functioneaza pe platforma Android 2.3 (Gingerbread)
· In premiera, noul telefon dispune de un design curbat al ecranului Super Clear LCD
· Clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul Nexus S la preturi ce pornesc de la 149 EUR (TVA inclus)

Vodafone lanseaza in premiera in Romania noul Nexus S™, primul telefon din lume ce functioneaza cu cea mai recenta versiune a platformei Android™ pentru telefoane, cunoscuta sub numele Gingerbread (Android 2.3). 

„Cu noul Nexus S, utilizatorii Vodafone vor fi in permanenta conectati la informatii si se vor bucura de o experienta superioara de navigare online, la viteze de pana la 7,2 Mbps, beneficiind totodata de avantajele retelei Vodafone: cea mai mare acoperire broadband, pentru 90% din populatia tarii, precum si cele mai bune performante de date mobile ”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Vodafone Romania.

Telefonul este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noul Samsung Nexus S la preturi pornind de la 149 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 2000 si Internet pe Mobil 1GB.

Nexus S

Internet pe Mobil 275 MB

Internet pe Mobil 500 MB

Internet pe Mobil 1 GB

Vodafone Complet 800/1000

299

239

219

Vodafone Complet 1500

239

209

179

Vodafone Complet 2000

189

179

149

Nexus S imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google™ si cel mai nou hardware Samsung.

Utilizatoriiacestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de primul design curbat al ecranului SuperLCD, de 4”. Acesta are o rezolutie WVGA 480×800, ce face placut accesul la peste 100,000 de aplicatii si milioane de videoclipuri. Telefonul beneficiaza de protectie oleofoba, impotriva petelor si amprentelor. De asemenea, camera de 5 MP si memoria interna de 16 GB sunt completate de functiile superioare de conectivitate mobila si performantele multimedia avansate, sustinute de un procesor Samsung cu viteza de 1GHz, alaturi de un procesor grafic integrat ce permite rularea jocurilor fara a pierde niciun detaliu.

Nexus S, Android si Google sunt marci inregistrate ale Google, Inc.

Bucuresti, 09.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *