metalshow

Sute de femei au beneficiat de schimbari de look

La Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City a răsfățat sute de doamne şi domnişoare la Styling Corner prin sesiuni de înfrumuseţare şi schimbare de look pe parcursul a 2 weekend-uri consecutive. Atât pe 26- 27 februarie cât şi pe 5- 6 martie, la Styling Corner, cei mai renumiți profesioniști au oferit sesiuni gratuite de hairstyling, make-up, manichiură, masaje, tratamente cosmetice și sfaturi medicale tuturor celor prezenți.

Specialiștii de la salonul Geta Voinea Hair & Beauty Salon și Evidence Beauty Salon, salonul Perfect Nails, make-up artiştii de la The Body Shop şi M.A.C și-au reunit forțele pentru a se asigura că toate doamnele și domnișoarele vor schimba tonurile și tendințele de iarnă cu cele potrivite noului sezon. În plus, clientele centrului comercial au beneficiat de masaj al mâinilor cu uleiuri organice Sabon, epilări cu zahăr oferite de Evergreen, tratamente pentru tonifiere oferite de către Sillhouette, dar și determinări ale tipului de ten și sfaturi specializate din partea experților Sensiblu.

Adina Buzatu, Ana-Maria Iulian, Diana Gulan, Maria Păuna, Geta Voinea, Marek Valcu si Alex Radulescu au raspuns intrebarilor adresate de catre public iar antrenorii de la World Class Health Academy au prezentat sesiuni de antrenamente menite a ne menţine silueta.

Bijuteriile sunt cele mai importante accesorii, aşa că Cielo Venezia 1270 a oferit spre vizionare noua colecţie de bijuterii, dar și coroana Miss Italia 2010, parte din colecția Miluna, o piesă de rezistența cu 2550 de diamante.

Cristina Rus, Luana Ibacka și Adrian Bucur au susținut acest eveniment prin alegerea produselor și serviciilor oferite la Styling Corner.

Băneasa Shopping City a recompensat domnișoarele « curioase » și a premiat intrebarile puse de acestea pe profilul Facebook al centrului comercial. Întrebările pentru specialiști extrase pe scena Styling Corner au fost premiate cu câte o ședința de rejuvenare sau epilare definitivă, oferite de către Centrul Medical Academica. Lista câstigătoarelor se regăsește pe profilul Facebook al Băneasa Shopping City.

Bucuresti, 09.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *