free download 78 travel guides written by experts

Vodafone invita fanii tenisului la BRD Nastase Tiriac Trophy

· Vodafone organizeaza Journalists’ Tournament, precum si Women’s Day, o zi speciala, dedicata femeilor
· Fanii Vodafone Buzz de pe Facebook pot castiga bilete la BRD Nastase Tiriac Trophy si multe alte premii, in aplicatia Tenis Arena
· Clientii Vodafone live! pot urmari pe telefonul mobil programul turneului, evolutia scorului si cele mai importante momente din cadrul competitiei

Vodafone Romania, sponsor al primei editii a BRD Nastase Tiriac Trophy, invita fanii tenisului la Arenele BNR in perioada 17 – 25 septembrie 2011. In cadrul acestui turneu, Vodafone organizeaza Journalists’ Tournament, competitie deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis, precum si Women’s Day, o zi dedicata special femeilor pasionate de tenis. De asemenea, Vodafone sustine turneul printr-o campanie Social Media, desfasurata pe pagina www.facebook.com/vodafonero, cu aplicatia dedicata Tenis Arena.

Turneul Jurnalistilor incepe in data de 22 septembrie, cu participarea deschisa a tuturor jurnalistilor si bloggerilor pasionati de tenis. Finalistii turneului vor castiga un iPhone 4 si un Vodafone 555 Blue, iar toti participantii la competitie vor primi premii promotionale. Jurnalistii si bloggerii interesati se pot inscrie la Centrul de Presa, incepand de astazi.

Vineri, 23 septembrie, in cadrul Women’s Day, 1.000 de femei pasionate de tenis vor avea acces gratuit la turneu si vor putea participa la o sesiune foto alaturi de Horia Tecau, iar in aceeasi zi Vodafone pregateste si multe alte surprize.

La standul Vodafone, spectatorii vor putea interactiona cu participantii la turneu, care vor fi disponibili atat pentru sesiuni foto, cat si pentru autografe. In plus, la stand vor fi expuse trofee importante castigate de cunoscuti tenismeni romani. Pe toata perioada turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, Vodafone ofera acces la Internet, in Centrul de Presa.

De asemenea, clientii Vodafone Romania vor avea acces, prin portalul mobil Vodafone live!, la o galerie de imagini de la turneu si vor putea urmari programul competitiei, precum si rezultatele inregistrate.

Pe intreaga durata a turneului, fanii paginii de Facebook Vodafone Buzz pot castiga bilete de acces la BRD Nastase Tiriac Trophy si multe alte premii. Toti utilizatorii ce raspund corect, in cadrul aplicatiei, la o intrebare despre tenis si apoi isi invita un prieten sa participe la concurs se califica pentru participarea la tragerile la sorti ce vor avea loc in saptamana turneului.

Astfel, fanii pot castiga bilete duble de acces pentru meciurile ce se desfasoara de marti pana vineri, ce includ si un meci demonstrativ. In plus, in concurs sunt si bilete de acces pentru zilele de sambata si duminica, perioada de desfasurare a semifinalelor si a finalelor, alaturi de tricouri cu autograful lui Horia Tecau, precum si un curs de tenis.

Bucuresti, 17.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *