free download 78 travel guides written by experts

Dani pus la pamant la X Factor

O concurentă l-a dat pe spate cu o schemă din judo

Momentul mult așteptat de milioane de telespectatori a venit. Marea premieră X Factor România a avut loc în această seară la Antena 1. Momente de excepție au putut fi urmărite pe scena X Factor, dar și în afara ei. Dani i.a cerut uneia dintre concurente să îi arăte o schema din judo. Concurenta a ieșit victorioasă când aproape l-a trântit la pământ pe prezentatorul show-ului, însă nu și la finalul audiției.

Dacă jurații X Factor, Paula Seling, Mihai Morar și Adrian Sînă au avut parte de nenumărate momente inedite pe scenă, prezentatorii X Factor se pot lăuda și ei cu câteva momente interesante. Unul dintre ele s-a întâmplat la audițiile din Timișoara, când Iulia Istrate, o tânără de 17 ani care face judo de performanță i-a propus lui Dani să îi arate o schemă proprie acestui sport. Fata l-a dat pe spate pe prezentatorul X Factor și la propriu și la figurat, însă nu a reușit același lucru și cu cei trei jurați.

Iulia a cântat pe scena X Factor melodia Laurei Pausini, “Strani amori” și, deși situația ei –orfană de tată și cu mama plecată în Italia – i-a sensibilizat pe membri juriului, vocea Iuliei nu i-a convins că merită să meargă mai departe. Dezamăgită, tânăra a ieșit de pe scenă plângând însă a fost consolată de proaspătul ei prieten –Dani.

Telespectatorii pot urmări și alte momente inedite de la audițiile X Factor din București și Timișoara, mâine, de la 20.20, la Antena 1, în cea de-a doua ediție a show-ului care a înnebunit audiențele din lumea întreagă.

Bucuresti, 18.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *