free download 78 travel guides written by experts

Galeria Real marcheaza pe data de 17 Septembrie 2011 reinceperea scolii printr-un eveniment

dedicat copiilor isteti

Rechizitele copiilor au disparut, iar un “evadat” periculos vrea sa dea din nou lovitura!

Detectivul nostru a primit un pont ca “detinutul evadat” a ascuns rechizitele prin Galeriile Real. Ii invitam pe toti copiii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani sa se alature brigazii speciale de detectivi ce se va aduna in Galeriile Real din Bucuresti si marile orase ale tarii, intre orele 12:00-18:00 si sa devina “Detectiv pentru o zi!”

Inscrierea in grupele speciale de detectivi se va face incepand cu ora 12.00, din ora in ora, astfel incat dupa prinderea raufacatorului si capturarea “prazii”, aceasta se va transforma in cadouri speciale pentru cei mici care ii vor ajuta sa aiba ghiozdanul plin de rechizite in acest nou an scolar.

Evenimentul “Detectiv pentru o zi” deschide seria de evenimente dedicate copiilor si parintilor pe care Galeria Real le-a pregatit pentru aceasta toamna.

Galeria Real reprezinta centrele comericiale unde se afla si real,- hypermarket din orase ca Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Timisoara, Galati, Deva, Cluj, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Constanta si Arad.

Bucuresti, 17.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *