metalshow

Vino azi la ADfel, La Motoare, de la 20:00

Cat de norocos sa fii, ca sa pleci de la ADfel cu limuzina Coca-Cola zero?

Coca-Cola zero se promoveaza neconventional si anul acesta la ADfel si face ca imposibilul sa devina posibil. Dupa ce luni a dus acasa cu limuzina mai multe grupuri de norocosi, Coca-Cola zero va proiecta marti, 27 iulie, un show de ilustratii de benzi desenate.

Palette prezinta "Makeoverul lui Tanti Lili"

Diseara trebuie neaparat sa urcati cu liftul de La Motoare, chiar daca e coada. Tanti Lili e alt om, va spun! De cand testeaza culorile de par din gama Palette, e admirata de toata lumea si se simte si ea mai tanara. Cum, nu stiti cine e Tanti Lili? E doamna cu goblenurile, liftiera de La Motoare. Lucreaza de 15 ani acolo si ii place ce face. Mi-a zis ca “e o meserie frumoasa, cunosti tot felul de oameni. Sigur, nu-i usor pentru ca trebuie sa faci conversatie si sa le faci calatoria cu liftul placuta, a mai adugat ea”. Experimentul Palette a debutat duminica, schimband-o radical pe Tanti Lili, care a incercat un blond “migdala fermecata”.

BCR arata cat de mult conteaza cu cine faci banking la ADfel

BCR se va asigura ca oamenii din terasa vor fi cat mai relaxati cu putinta, printr-o serie de executii si happening-uri construite pe noua platforma. De exemplu, in primele doua zile ale evenimentului, intr-o anumita zona a barului, clientii vor primi cu 25% mai multa bere, la acelasi pret.

Bucuresti, 27.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *