free download 78 travel guides written by experts

Un nou sezon „Asta-i Romania” incepe sambata, la ora 20:00, la Kanal D

Maine seara, la ora 20:00, debuteaza un nou sezon „Asta-i Romania”, la Kanal D. Spectacolul Romaniei profunde continua cu noi felii de viata din toate colturile tarii.

Reporterii emisiunii cauta cele mai frumoase, inedite povesti despre oameni si locuri, descoperind ceea ce ne face unici si atat de speciali: traditiile, obiceiurile pastrate cu sfintenie, bunul simt deprins in familie, umorul, locurile minunate si semnele clare care demonstreaza ca omul sfinteste locul.  

In acelasi timp, reportajele „Asta-i Romania” prezinta aspecte dureroase din viata comunitatilor, pe care decidentii zilelor noastre le ignora de atata amar de vreme, precum si viata unor personaje celebre care au tinut primele pagini ale ziarelor.

Sambata seara, de la ora 20.00, noul sezon al emisiunii “Asta-i Romania!” debuteaza  cu povestea unuia dintre cei mai controversati interlopi din Romania, Fane Spoitoru. Respectat sau temut, Spoitoru a avut o viata demna de un film cu mafioti. A fugit de politie, a scapat miraculos de gloante, ca in final, sa fie tradat de prieteni.

Nu pierdeti un nou sezon „Asta-i Romania”, prezentat de Mihai Ghita, incepand de maine seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *