free download 78 travel guides written by experts

Un nou produs de securitate marca Bitdefender: Proiect Gonzales

Bitdefender® dă astăzi startul proiectului Gonzales, un nou prototip de program antivirus şi lansează în acelaşi timp o provocare. Este vorba de o invitatie de a participa direct la dezvoltarea următoarei generaţii de tehnologii Bitdefender, prin testul beta public.

Potrivit creatorilor săi, Proiectul Gonzales oferă utilizatorilor opţiunea de a se desprinde de modul tradiţional în care interacţionează cu programul antivirus, printr-un design inovator şi îndrăzneţ, care reduce timpul si eforturile necesare pentru configurare şi administrare.

“Pentru noi, această lansare este o ocazie unică de a testa şi rafina o sumă de concepte şi idei care se vor regăsi în noua generaţie de produse şi servicii. Este o aventură la care vor participa şi utilizatorii noştri, o mică excursie în viitorul previzibil, dacă vreţi" a declarat Alexandru Balan, Product Manager Bitdefender.

Compania Bitdefender a pregatit si un premiu pentru testerul cel mai harnic – un netbook Samsung "verde", alimentat cu celule solare.

Noul antivirus Bitdefender poate fi descărcat de aici: //gonzales.bitdefender.ro.

Bucuresti, 21.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *