free download 78 travel guides written by experts

Gina Maican, actrita din “Narcisa – Iubiri nelegiuite”, pasionata de fotbal

Gina Maican joacă rolul Simonei în telenovela “Narcisa – Iubiri Nelegiuite”, o tânără foarte atrăgătoare, care trăieşte o poveste de iubire neîmpărtăşită. Deşi dincolo de platourile de filmare este o persoană foarte conştientă de feminitatea sa, Gina povesteşte că obişnuia să fie foarte băieţoasă. Chiar şi acum, ideea de a juca fotbal i s-ar părea o propunere încântătoare.

Fotbalul este un sport pe care Gina recunoaşte că l-ar practica cu plăcere dacă ar avea timp suficient la dispoziţie. În copilărie, Gina obişnuia să stea ore în şir pe teren, dovedindu-le băieţilor că le poate face faţă într-un meci de fotbal.

“Îmi place fotbalul de când eram mică, de când jucam cu baieţii în curtea şcolii şi la bunica pe câmp. Eram băieţoasă. La un moment dat, eram o susţinătoare a Stelei, acum sunt însă neutră, dar mă bucur foarte mult ori de câte ori joacă România cu o echipa străină şi câştigă.”

Pe lângă fotbal, Gina mai este pasionată şi de alte sporturi, între care înotul, schi-ul şi echitaţia. Cartingul este o altă pasiune, iar în viitor Gina ar dori să practice wakeboarding şi paraşutism. Momentan, Gina îşi întreţine silueta în special cu ajutorul orelor de fitness, dar şi respectând anumite reguli ce ţin de o alimentaţie sănătoasă: evită prăjelile, cinele târzii şi mănâncă legume şi fructe.

Bucuresti, 21.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *