free download 78 travel guides written by experts

Un nou centru wellness la Băile Olăneşti

Tisa Spa Resort – deschidere iunie, 2016

În luna iunie îşi deschide porţile complexul Tisa Spa Resort.

România câştiga astfel o lume de experienţe spa- piscine de înot, piscine ludice, jacuzzi-uri exterioare, piscine pentru copii, tobogane, saune, hammam, baie de abur, salina, locuri de joacă, un spa herbal Casa Naturii, sala de fitness Technogym, zone de relaxare spaţioase, baruri şi terase şi un meniu de tratamente spa impresionant – toate contribuind la crearea unei oaze de relaxare şi stare de bine.


CEL MAI MARE CENTRU WELLNESS DIN REGIUNE

Tisa Spa Resort va fi deschis vineri, 3 iunie în staţiunea Băile Olăneşti, lângă Ramnicu-Valcea după o investiţie de 5,5 milioane euro începută în 2014 şi cofinanţata prin programul Regio POR.

Preţurile biletelor de intrare încep de la 25 de lei. Astfel, un adult va plăti 25 de lei pentru trei ore şi 50 de lei în weekend pentru toată ziua, în timp ce un copil până la 14 ani va plăti 12 lei pe 3 ore.

Preţul unei zile petrecută la Tisa este de 60 de lei cu acces atât la zone de piscine şi atracţii cât şi Thermarium. La terapiile spa preţurile încep de la 60 de lei pentru o oră de masaj Aromaremediu.

Pentru a-şi marca debutul Tisa Spa Resort oferă fiecărui vizitator al site-ului un voucher în valoare de 15 ron, de folosit în luna iunie.

RELAXARE CU RĂDĂCINI ROMÂNEŞTI

„Credem că trebuie să învăţăm din echilibrul cu care natura îşi urmează cursul şi să beneficiem de tot ceea ce are ea de oferit. Aşa cum ciclurile anotimpurilor regenerează anual lumea înconjurătoare, la fel şi corpul uman are capacităţi de regenerare care trebuie activate. Urmând această filozofie, programele spa semnătura Tisa îşi au rădăcinile în ritmurile ciclice ale Olteniei”. (Ioana Rebenciuc, director operaţional grup TISĂ)


Programele Tisa Spa au la baza acele proceduri tradiţionale româneşti inspirate din natură şi transpuse în prezent. De asemenea, echipa de management împreună firma de consultanţă au ales să lucreze predominant cu branduri româneşti în crearea meniului de terapii, alegând linii că Plantavorel, Pell Amar şi Farmec, cu îndelungată şi recunoscută istorie în cercetare şi în tratamente de înfrumuseţare.

Colecţia de tratamente semnătura Tisa – Farmacia Naturii – se bazează pe extracte de plante româneşti că roiniţa, busuioc, salvie, geranium care se regăsesc în meniu sub formă de băi de plante şi cataplasme.

Terapiile poartă nume că Ritualul Reginei Maria (cu extract de violete, parfumul semnătura al Reginei), Coloana Infinitului- o terapie pentru spate cu nămol sapropelic, Aromaremediu, Pasărea Măiastră sau Tinereţe fără Bătrâneţe, toate capitalizând pe proprietăţile farmaceutice ale extractelor de plante, nămolului pur, algelor şi celorlalte

Ingrediente active apreciate de multă vreme peste hotare.

„Este pentru prima dată când un spa românesc se bazează pe resurse proprii pentru a crea un meniu. Pe lângă deja celebrul Gerovital, am ales să lucrez şi cu alte branduri şi laboratoare româneşti, în speranţa că publicul va aprecia aceste linii de produse, de multe ori cu calităţi net superioare altor game de pe piaţa externă. Vreau să celebrez moştenirea lui Brâncuşi, a Reginei Maria şi a lungului şir de tămăduitori romani care au ţinut vii tradiţiile de înfrumuseţare, stare de bine şi terapie”. (Oana Manole, Spa d’Or Consulting)

DEDICAT ÎNTREGII FAMILII

Un tratament facial relaxant după un antrenament fitness, un prânz delicios, un tratament Parenie Venik în saună, sucuri hrănitoare sau o petrecere pentru copii în zona de piscine şi locuri de joacă dedicata lor, toate fac parte din spectrul larg de oferte care va satisface toate aşteptările.


Cei peste 4000 mp ai construcriei sunt împărţiţi extrem de judicios pentru a oferi atât relaxare cât şi o dispoziţie tonică, tinta fiind starea de bine pentru întreaga familie. În zona Thermarium,

Complementar meniului de inspiraţie românească, nu puteau lipsi şi terapii internaţionale, de neînlocuit într-un meniu spa autentic: hammam turcesc, hammam marocan, Parenie Venik – de inspiraţie rusească, un tratament pentru prima oară prezent în România. Atracţiile oferite sunt completate cu camera VIP, terasa panoramică, sala de jocuri de agrement şi toboganele cu apă.

REZERVAT PETRECERILOR CU PRIETENII

Spaţiile imobilului sunt prietenoase şi au fost gândite pentru a include şi activităţi de socializare, potrivite pentru petreceri între prieteni. Terasa panoramică se poate închiria, asemenea camerei VIP. Tisa va găzdui în fiecare vineri şi sâmbăta ‚Noaptea de Spa’, la care puteţi experimenta zona termală şi piscinele.

FACT SHEET

ZONA AQUA

Un spaţiu interior interactiv de piscine, creat pentru toată familia, cu 19 opţiuni de jocuri acvatice

● 4 tobogane de apă ● 1 piscina înot ● 1 piscina agrement cu 3 bazine ludice cu jeturi de apă, cascade, lazy river, fotolii de hidromasaj ● 3 piscine copii ● loc de joacă copii ● grădiniţă pentru copii ●terase plajă ● spa boutique ● terasa panoramică cu 4 jacuzzi-uri ● sala de jocuri

CASA NATURII

Un spa prietenos, cu terapii pe bază de plante româneşti.

● Saune: infraroşu, finlandeză, aroma-sauna ● hammam ● salina ● baie de aburi ● duşuri emoţionale ● frigidarium ● baie Kneipp ● tepidarium ● fotolii termale ● ciubăr ● VIP Spa Suite cu Jacuzzi ● cabina cuplu Vichy ● cabina cuplu hidroterapie ● Ayurveda ● estetică ● 5 cabinete spa

SALA DE FITNESS TECHNOGYM

UN SPA APROAPE DE NATURĂ

Prietenos, cald, inspirat de natura înconjurătoare, Tisa Resort este primitor fără a fi opulent, venind în completarea serviciilor impecabile oferite.

Arhitectura este semnată de arhitectul Mihai Nuta – Zona SRL. Spa d’Or Consulting a asigurat servicii complete de consultanţă spa. Picturile murale sunt realizate de artistă Rebecca Anamaria Ciuca.

DESPRE GRUPUL TISA

De peste două decenii grupul Tisa a oferit servicii turistice primind cu multă căldură călători romani şi din întreaga lume. În prezent spaţiile de cazare ale grupului Tisă (Hotel TISA, Casa TISA, Vila TISA din Băile Olăneşti şi Vila TISA din Ocnele Mari) constituie certudinea pentru o experienţă de călătorie plăcută şi valoroasă, cu accent pe recuperare balneofizioterapeutica şi relexare. Grupul Tisa este administrat de economist Ioana Rebenciuc, Director Operaţional.

Unităţile oferă peste 200 locuri de cazare în camere duble şi single, Wi-Fi, baza de tratament modernizata, restaurante şi zone de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *