free download 78 travel guides written by experts

Ultima saptamana de Early Bird (15 februarie) Conferinta si Masterclass

In perioada 20 ianuarie – 15 februarie Learning Network iti ofera Early Bird Registration la doua evenimente de mare anvergura.

Nu rata in aceasta primavara evenimentele care te ajuta sa pui bazele unei strategii de branding, utile si productive pentru compania ta:

I. Employer Branding Masterclass in data de 10 aprilie, pentru a afla de la Brett Michington, branding strategist, cum sa construiesti o strategie de employer brand care sa-ti scurteze procesul de recrutare si sa-l faca mai productiv. Participantii vor dezbate tehnicile si practicile de succes folosite de companii precum Google, Adidas,IBM, LinkedIn, Banco de Santander si vor afla cum sa construiasca si sa implementeze o strategie eficace de employer branding. Companiile ai caror oameni vor participa la Masterclass-ul lui Brett Michington se pot astepta la o crestere a angajamentului si implicarii angajatilor, la identificarea si aplicarea unor tehnici eficace de management al talentelor, la cresterea retentiei in general si a oamenilor cu potential in special.

II. ”Cum sa-ti cresti compania” cu Al Ries, in data de 29 mai, la Crystal Palace, ca sa-ti imbunatatesti capacitatea de a dezvolta o strategie de branding care sa te ajute sa optimizezi portofoliu de marci al companiei si investitile in comunicare. Participantii vor discuta despre tehnici si practici moderne si eficiente de a scurta procesul de dezvoltarea a noilor marci, de a evita capcanele in branding si de a selecta brandurile existente care merita intarite. Companiile ai caror oameni vor participa la curs se pot astepta la o crestere a contributiei angajaților lor la dezvoltarea unor strategii eficace de branding, marketing sau PR, la o mai bună gestiune a bugetelor și la scurtarea timpilor de luare a deciziilor.

Pentru inscrieri si alte informatii ma puteti gasi la: andreea.ristache@learningnetwork.ro si 0746.258.719.

Bucuresti, 13.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *