free download 78 travel guides written by experts

“Jurnalele vampirilor” vin la Diva Universal, incepand de luni, 17 februarie, ora 21:00

Jurnalele vampirilor vin la Diva Universal!

De luni, 17 februarie, începând cu ora 21:00, la Diva Universal puteți urmări întâmplările misterioase din micul oraş fictiv Mystic Falls, din Virginia, care este bântuit de făpturi supranaturale.

Serialul Jurnalele vampirilor o urmăreşte pe adolescenta orfană Elena Gilbert (Nina Dobrev), care cunoaşte, la şcoală, un nou elev: pe Stefan Salvatore (Paul Wesley). Stefan şi Elena sunt imediat atraşi unul de celălalt, dar ea nu-şi dă seama că Stefan ascunde un secret întunecat şi mortal – este vampir. În timp ce Elena şi Stefan se apropie unul de celălalt, Stefan află că fratele lui mai mare, Damon Salvatore (Ian Somerhalder), a revenit în oraş. Damon observă cât de mult seamănă Elena cu cineva important din trecutul celor doi fraţi şi pune şi el ochii pe ea. Astfel, cei doi vampiri încep lupta pentru inima Elenei şi pentru sufletele prietenilor şi rudelor ei, dar şi cele ale locuitorilor din Mystic Falls.

Oraşul nu va mai fi niciodată la fel, după cum vom vedea în sezonul 1 al serialului Jurnalele vampirilor, care debutează, în premieră la Diva Universal, luni, 17 februarie, la ora 21:00. În fiecare luni, la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

Bazat pe seria de bestsellere a lui L. J. Smith, Jurnalele vampirilor (The Vampire Diaries) este un serial TV supranatural, plin de romantism, creat de Kevin Williamson.

Acţiunea are loc în oraşul fictiv Mystic Falls (din statul Virginia), a cărui istorie este încărcată de evenimente supranaturale.

Nu pierdeți primul episod din Jurnalele vampirilor, sezonul 1, în premieră la Diva Universal luni, 17 februarie 2014, de la ora 21:00! Serialul va fi difuzat lunea, la ora 21:00.

Bucuresti, 13.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *