free download 78 travel guides written by experts

Profi inaugureaza primul magazin din Corabia pe un loc de importanta istorica

PROFI a deschis astazi primul sau magazin din Corabia, pe un loc cu o insemnatate istorica deosebita pentru tara noastra: aici a existat candva cladirea in care a functionat Marele Cartier General al Armatei Romane pe timpul razboiului de independenta din 1877-1878.

“In numele fortei pe care o reprezinta cei peste 5000 de angajati PROFI am restaurat si avem onoarea sa redam comunitatii din Corabia placa de marmura ce consemneaza ca de aici au fost coordonate operatiunile militare care au dus la castigarea independentei Romaniei,” a declarat Gabriel Paslaru, reprezentantul de Relatii Publice al companiei, in timp ce dezvelea monumentul pentru a-l reda oficialitatilor, elevilor si numerosului public din localitate prezent la eveniment. “De asemenea, suntem bucurosi sa aducem la Corabia cele peste 5000 de produse si promotiile atragatoare ale magazinelor PROFI.”

“Apreciem faptul ca PROFI a deschis un magazin in centrul orasului, facand mai usoara aprovizionarea de zi de zi, si totodata faptul ca din proprie initiativa a refacut aceasta placa monument, acordand astfel respectul cuvenit eroilor neamului romanesc”, a declarat Vlad Sorin, viceprimarul orasului Corabia.

Intins pe o suparafata toala de 482 mp si avand o sala de vanzari de 360 mp, magazinul din Corabia este situat pe strada I. H. Radulescu nr. 4 si se prezinta in format standard. Aceasta este cea de a doua unitate PROFI din judetul Olt, dupa cea din Slatina.

Odata cu intrarea in acest oras dunarean, PROFI se extinde la 108 localitati iar reteaua sa ajunge sa numere 209 magazine si sa-si intareasca pozitia ca cel de-al doliea mare lant de retail modern din Romania.

Bucuresti, 13.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *